Πρόγραμμα “Οδυσσέας” Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης

Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας (Νομού) ΞΑΝΘΗΣ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ» της Περιφερειακής Ενότητας (Νομού) ΞΑΝΘΗΣ, συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις υποψηφίων εκπαιδευομένων σε όλους τους δήμους.

Τα μαθήματα γίνονται σε όλους τους νομούς της Πράξης και παρέχονται δωρεάν, απαιτείται μόνον η συμπλήρωση της αίτησης προσκομίζοντας φωτοτυπία διαβατηρίου και άδειας διαμονής.

Για πληροφορίες και συμπλήρωση αιτήσεων απευθυνθείτε καθημερινά πρωί-απόγευμα στον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗ ΠΑΥΛΟ, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6944767045 και στο e-mail: odysseasxanthi@gmail.com

Το Έργο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7» απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα.

Εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.

Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις γλωσσικές δεξιότητες και τις πρακτικές κοινωνικές και διαπολιτισμικές ικανότητες που απαιτούνται για την κοινωνική ένταξη των ίδιων και των οικογενειών τους.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης διαρθρώνεται στα επίπεδα: Α1 (διάρκειας 125 ωρών), Α2 (διάρκειας 175 ωρών), Β1 (διάρκειας 185 ωρών).

Διαβάστε Επίσης  Καλύτερες συνθήκες εργασίας για οδηγούς φορτηγών σε ολόκληρη την ΕΕ

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!