«Επιχειρηματικός Επιταχυντής» στο ΙΝΝΟVATHENS : Δωρεάν τριμηνιαίο Πρόγραμμα

«Επιχειρηματικός Επιταχυντής» στο ΙΝΝΟVATHENS Δωρεάν τριμηνιαίο Πρόγραμμα

Tον «Επιχειρηματικό Επιταχυντή», ένα δωρεάν τριμηνιαίο πρόγραμμα, με στόχο την ενίσχυση και στήριξη νεοφυών και υφισταμένων επιχειρήσεων, πραγματοποιεί το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του δήμου Αθηναίων. Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο των πολύμορφων δράσεών του για την προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

Ο «Επιχειρηματικός Επιταχυντής», το νέο και προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις πρόγραμμα του INNOVATHENS, παρέχει στις επιχειρήσεις, που θα επιλεγούν, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, λειτουργώντας αφ ενός ως «οδηγός» στη δυναμική τους πορεία στην αγορά, και αφ ετέρου ως «εργαλείο» εκκίνησης για τη δημιουργία και την προώθηση δικτύου καινοτομίας.

Έμπειροι επιχειρηματίες και στελέχη, υψηλής στάθμης εμπειρογνώμονες από ανάδοχες εταιρίες και τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων συνδέσμων, προσφέρουν σεμινάρια και εξατομικευμένο mentoring σε κάθε επιχειρησιακό σχήμα, ανάλογα με τις ανάγκες του, σε τομείς όπως το marketing, οι δημόσιες σχέσεις, οικονομικά, νομικά ζητήματα κα.

Επιπλέον, το INNOVATHENS διαθέτει σε κάθε σχήμα του Επιταχυντή, χώρο εργασίας κατάλληλα εξοπλισμένο, ευνοώντας σε ιδανικό περιβάλλον τη μεταφορά απόψεων, γνώσεων και εμπειρίας και μεταξύ των ομάδων.

To ΙNNOVATHENS μαζί με τους συνεργαζόμενους επιχειρηματικούς φορείς, την Ευρωπαϊκή Ένωση και με την υποστήριξη της Samsung έχει εξασφαλίσει τους πόρους, για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΚΛΟ: 28 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ: 10 Mαρτίου 2015

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ: 6 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ: 15 Απριλίου 2015

ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΥΚΛΟ: 11 Μαΐου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ: 18 Μαΐου  2015

Περισσότερες πληροφορίες και ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής:  www.innovathens.gr

Διαβάστε Επίσης  Χρειάζονται τολμηρά μέτρα για τους διασυνοριακούς και εποχικούς εργαζόμενους

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!