Πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όριά σου» για άτομα με κινητική αναπηρία

Πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όριά σου» για άτομα με κινητική αναπηρίαΜία πρόταση γνωριμίας με το μπάσκετ με καρότσι, για άτομα με κινητική αναπηρία, αποτελεί το πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όριά σου», το οποίο οργανώνουν στο Κλειστό Γήπεδο Μετς, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων και ο Πανελλήνιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων.

Σκοπός της εκδήλωσης, αλλά και φιλοσοφία όλης της πορείας του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων, είναι η δημιουργία μόνιμων δομών, ειδικά προσαρμοσμένων για την άθληση των Ατόμων με Αναπηρία. Με το πρόγραμμα «Εξερεύνησε τα όριά σου» ο ΟΠΑΝΔΑ και ο Σύλλογος συντελούν στην προσπάθεια αναγνώρισης και ενίσχυσης, τόσο του καθαρά αθλητικού, όσο και το κοινωνικού έργου που προσφέρει ο Σύλλογος στα άτομα με αναπηρία, με την κοινωνικοποίηση και την ενσωμάτωση τους μέσω του αθλητισμού.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επικοινωνήσουν με τον Π.Α.Σ.Κ.Α. στο τηλ.: 210 2387157, με τον κο Μακρή στο κιν: 6947522780 ή να αποστείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση paska.athens@gmail.com .

Κλειστό Γήπεδο Μετς: Μάρκου Μουσούρου 70, Μετς, τηλ. 210 7512400 & 7014500

Δήμος Αθηναίων

Διαβάστε Επίσης  Επέκταση του Προγράμματος "Στέγαση και Εργασία για τους άστεγους"

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!