Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πατρέων

Ο Δήμος Πατρέων και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πατρέων στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ &  ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

 Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πατρέων, εκτός από τα προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας που ήδη υλοποιούνται, θα αρχίσουν να λειτουργούν και τα εξής προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας:

Βασικά Τουρκικά Επιπέδου Α1 50
Βασικά Τουρκικά Επιπέδου Α2 50
Διδασκαλία Ποντιακής Διαλέκτου 150
Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής με παραδοσιακές συνταγές 35
Κοπτική ραπτική 50
Προληπτική ιατρική για την Τρίτη Ηλικία 25
Εργαστήρι δημιουργίας κοσμήματος 50
Τοπικοί παραδοσιακοί χοροί 50
Τοπική κοινότητα μάθησης: Λέσχη θεάτρου 25
Άθληση στην Τρίτη Ηλικία 25
Υγεία και εναλλακτικές θεραπείες 25

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τα προσφερόμενα προγράμματα  από την ιστοσελίδα του ΚΔΒΜ Πατρέων: kdvmpatras.webnode.gr.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στη Γενική Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Διευθ/νση Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Κοινωνική Προστασίας, Τμήμα Απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης: Πλατεία Γεωργίου Α΄ αρ. 17, Μέγαρο Τέχνης και Λόγου, 5ος όροφος.

Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας: Κα. Γιωτοπούλου Δήμητρα

Υπεύθυνη Οργάνωσης: Κα. Κατσουλιέρη Σπυριδούλα

Τηλ. 2610623-348, 6973-558834, 6944-779413

e-mail: dgiotopoulou@yahoo.com, katspyr00@gmail.com

Δηλώσεις συμμετοχής:

Δευτέρα:  10:00-13:00

Τρίτη:      10:00-13:00

Τετάρτη:  10:00-13:00

Πέμπτη:   10:00-13:00  

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Δήμος Πατρέων

 

Διαβάστε Επίσης  Ευρωπαϊκή ημέρα για την προστασία των παιδιών από τη σεξουαλική εκμετάλλευση και τη σεξουαλική κακοποίηση

Be the first to comment on "Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πατρέων"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!