Γραφείο Προστασίας Καταναλωτή – Δήμος Αγ. Δημητρίου

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με την Ένωση Καταναλωτών -Ποιότητα Ζωής (Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ) προχώρησε στη δημιουργία γραφείου ενημέρωσης, προστασίας και συμβουλευτικής υποστήριξης προς τους δημότες που πλήττονται από την κρίση και αντιμετωπίζουν οξύτατο πρόβλημα υπερχρέωσης και κίνδυνο απώλειας της κατοικίας ή της επαγγελματικής τους στέγης. Η Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ διαθέτει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στη διαχείριση και την επίλυση προβλημάτων των καταναλωτών, ιδιαίτερα δε στη νομική υποστήριξη των υπερχρεωμένων ατόμων.

Η νέα δομή του Δήμου στοχεύει στην παροχή συμβουλών στήριξης του καταναλωτή στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τη διενέργεια σεμιναρίων για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του καταναλωτή, την καθοδήγηση στην απόκτηση ορθής καταναλωτικής συμπεριφοράς, την εκλογίκευση της κατανάλωσης, τη συνειδητοποίηση των ηθικών – οικονομικών – κοινωνικών – περιβαλλοντικών παραμέτρων και επιπτώσεων της καταναλωτικής συμπεριφοράς, καθώς και την ενεργοποίησή των πολιτών.

Το γραφείο Καταναλωτή λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10:00 έως τις 18:00, στο 2ο όροφο του Δημαρχείου (Αγ. Δημητρίου 55)
Πληροφορίες & ραντεβού: 213 2007714 • 213 2007703

Παράλληλα, καλούνται επιστήμονες (νομικοί, οικονομολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες κ.λπ.), που ενδιαφέρονται να στελεχώσουν εθελοντικά το γραφείο να επικοινωνήσουν με το Γραφείο του Δήμου. 

Δήμος Αγ. Δημητρίου

Κράτα το

Διαβάστε Επίσης  Τι τύπο κοινωνικού κράτους χρειαζόμαστε;

Be the first to comment on "Γραφείο Προστασίας Καταναλωτή – Δήμος Αγ. Δημητρίου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!