Πρόγραμμα για την εκπαίδευση παιδιών της Μουσουλμανικής μειονότητας

«Κοινωνική ένταξη και παιδαγωγικές καινοτομίες: Το πρόγραμμα για την εκπαίδευση παιδιών της Μουσουλμανικής μειονότητας», είναι το θέμα των τριήμερων εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Ιουνίου 2015 στην Κομοτηνή και την Ξάνθη.

Οι δράσεις του προγράμματος, που εξελίσσεται από το 1997 και που έχει εισπράξει την μεγάλη αποδοχή της κοινωνίας της Θράκης, θα παρουσιαστούν από τις επικεφαλής εκπαιδευτικούς κυρίες Άννα Φραγκουδάκη, Θάλεια Δραγώνα, Νέλλη Ασκούνη και Αλεξάνδρα Ανδρούσου.

Το θέμα θα αναλύσουν με τις ομιλίες τους οι: Φρόσω Κιάου πρώην Υπουργός Παιδείας και εκπρόσωπος του Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς Υπουργός Παιδείας, Μουσταφά Μουσταφά βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Κωστής Παπαϊωάννου Γενικός Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Πουλόπουλος Αναπληρωτής Καθηγητής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και Ευαγγελία Τρέσσου Επιστημονική Υπεύθυνη Προγράμματος Εκπαίδευσης παιδιών Ρομά.

Το πρόγραμμα, που διεξάγεται με Επιστημονική Υπεύθυνη την ομότιμη καθηγήτρια του ΕΚΠΑ κ. Άννα Φραγκουδάκη, συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και με συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και Εθνικών Πόρων.

Διαβάστε Επίσης  Αλλαγές στις Εργασιακές Σχέσεις την Περίοδο των Μνημονίων

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!