Φόρουμ Δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων

Φόρουμ δικτύωσης Αναπτυξιακών Συμπράξεων διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 και ώρα 10.00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου.

Το φόρουμ εντάσσεται στο Σχέδιο Δράσης «Ανακύκλωση – Τοπική Ανάπτυξη και Απασχόληση στη Θεσσαλονίκη» και θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή εκπροσώπων Αναπτυξιακών Συμπράξεων που υλοποιούν προγράμματα ΤΟΠΣΑ και ΤΟΠΕΚΟ. Θα συμμετάσχουν επίσης οι ωφελούμενοι του Σχεδίου Δράσης, καθώς και στελέχη του Σχεδίου και των εταίρων της Α.Σ. «Θεσσαλονίκη: Ανάπτυξη – Ανακύκλωση – Απασχόληση».

Στο πλαίσιο του φόρουμ θα πραγματοποιηθούν παράλληλα εργαστήρια γεωγραφικής και θεματικής δικτύωσης μεταξύ των Αναπτυξιακών Συμπράξεων, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, την ανάδειξη καλών πρακτικών, τη διάδοση καινοτόμων και καλών πρακτικών ή εναλλακτικών προσεγγίσεων και την υιοθέτηση αποτελεσματικότερων μεθοδολογιών υλοποίησης.

Πρόκειται ουσιαστικά για εργαστήρια ανταλλαγής εμπειριών, καλών πρακτικών και αποτελεσματικών μεθόδων διαχείρισης προβλημάτων με Αναπτυξιακές Συμπράξεις που υλοποιούν αντίστοιχα προγράμματα στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης και ευρύτερα στην Κεντρική Μακεδονία, καθώς και με Αναπτυξιακές Συμπράξεις που υλοποιούν προγράμματα σε αντίστοιχους τομείς, στους οποίους δραστηριοποιείται και η «Θεσσαλονίκη: Ανάπτυξη – Ανακύκλωση – Απασχόληση».

Διαβάστε Επίσης  Νέο διετές πρόγραμμα μαθησιακής κινητικότητας και κατάρτισης του ΟΑΕΔ για νέους με αναπηρίες στο ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης

Κράτα το

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!