50 τόνοι τρόφιμα & Είδη Πρώτης Ανάγκης – Μια συναυλία γεμάτη Αγάπη ρε+

μια-συναυλία-γεμάτη-αγάπη-ρε-συν

Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις η συμμετοχή στη συναυλία της Τρίτης 28 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη.

Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις η συμμετοχή στη συναυλία της Τρίτης 28 Ιουλίου, στην Τεχνόπολη και περνά στην ιστορία ως η μαζικότερη έως σήμερα καλλιτεχνική κινητοποίηση αλληλεγγύης. Η διαλογή των τροφίμων, των φαρμάκων και των προιόντων πρώτης ανάγκης ολοκληρώθηκε και ο απολογισμός αποδεικνύεται καλύτερος ακόμη και από την πιο θετική προσδοκία.

Περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι πέρασαν τις πόρτες της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων και συγκεντρώθηκαν πάνω από 50 τόνοι από τρόφιμα και φάρμακα για τους αδύναμους της Αθήνας, στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Αγάπη ρε+ και της Τεχνόπολης του δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Μέσα σε λίγες ώρες άνθρωποι όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση και συνέβαλλαν ουσιαστικά στην κάλυψη βασικών ελλείψεων του ΚΥΑΔΑ. Κατά τις 9 και κάτι, οι καλλιτέχνες που αποτελούν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης «ΑΓΑΠΗ ΡΕ+» (Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Γιώργος Καραδήμος, Θέμης Καραμουρατίδης, Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσσα Μποφίλιου, Μανώλης Φάμελλος, Μαριέττα Φαφούτη, RadioSol) ανέβηκαν στη σκηνή και μέσα σε κλίμα συγκίνησης μας ταξίδεψαν με τις μελωδίες τους και μας μετέδωσαν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης για τους συνανθρώπους μας.

Το ΚΥΑΔΑ στηρίζει καθημερινά 20.000 ανθρώπους στην Αθήνα με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι. Σήμερα έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 8.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους.

Δήμος Αθηναίων

Διαβάστε Επίσης  Διαγωνισμός Kόμικς με τίτλο «Covid-19 και ασυνόδευτοι ανήλικοι» | Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Save

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!