Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος “Ο Άλλος Άνθρωπος” για το βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2015

Ακούω μπράβο που δεν δεχτήκαμε το βραβείο???

Δηλαδή τι περιμένατε?? Να δεχτώ ένα βραβείο από μια Ευρώπη που βλέπει ανθρώπους να είναι και να ζούν στον δρόμο, από μια Ευρώπη που τα κράτη μέλη βγαίνουν και λένε ότι εμείς σαν Γαλλία, σαν Βρετανία, σαν Γερμανία, κ.λ.π θα δεχτούμε, ΑΚΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ, 20.000 , 24.000 Ή 40.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Σύρια και όχι απο το Αφγανιστάν ,δηλαδή μια Ευρώπη που κάνει διαχωρισμό στους ανθρώπους?? Να δεχτώ ότι όλα αυτά τα κράτη μέλη θα δεχτούν αυτούς τους ανθρώπους και η Μυτιλήνη, η Χίιος, η Κως, αυτά τα μικρά νησάκια έχουν δεχτεί 200.000 ανθρωπους???? Να δεχτώ τι και από ποιά Ευρώπη που σε ένα κράτος μέλος της εχει αφήσει την ανθρωπιστική κρίση να φτάνει και να ξεπερνάει την μεταπολεμική, μετά τον Β’ παγκόσμιο πολεμο?? Να δεχτώ από ποιά ευρώπη που έχει αναδείξει ότι το μόνο που την νοιάζει είναι το κέρδος και τα χρήματα και όχι οι άνθρωποι? Να δεχτώ από ποιά ευρώπη όταν κράτη σαν την Ουγγαρία, πετάνε σε χιλιάδες ανθρώπους το ψωμί σαν να ειναι σκυλιά?/την Τσεχία που βάζει αριθμούς στα χέρια των ανθρώπων σαν να είναι ζώα που πάνε για σφάξιμο??

Να δεχτώ τι?? Ένα βραβείο απο αυτή την Ευρώπη περιμένατε?? Εσείς θα το δεχόσαστε?? Αν όχι τότε γιατί περιμένατε να το δεχτώ εγώ?? Αυτή την Ευρώπη δεν την δέχομαι. Δέχομαι την Ευρώπη που είδα στην Μυτιλήνη, δέχομαι την Ευρώπη της Αγάπης, δέχομαι την Ευρώπη της Αλληλεγγύης, δέχομαι την Ευρώπη του Σεβασμού του ανθρώπου απο τον ίδιο τον άνθρωπο, δέχομαι τέλος την Ευρώπη του πολιτισμού και όχι την Ευρώπη του κανιβαλισμού.

oallosanthropos.blogspot.gr

socialpolicy.gr

 

Διαβάστε Επίσης  Δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τον συντονισμό των μέτρων που περιορίζουν την ελεύθερη κυκλοφορία στην Ευρωπαϊκή Ένωση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Κράτα το

Be the first to comment on "Ο Κώστας Πολυχρονόπουλος “Ο Άλλος Άνθρωπος” για το βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2015"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!