Εκστρατεία ενημέρωσης: «Ασφαλείς και υγιείς χώροι εργασίας: οφέλη για εσένα προσωπικά, οφέλη για τις επιχειρήσεις»

EL_hwc2014-15_manage_stress_poster-page-001

Μία ευρωπαϊκή και εθνική κουλτούρα επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας στην εργασία παρέχει το δικαίωμα σε ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, καθώς διασφαλίζει την υγεία των εργαζομένων και επιτρέπει την προώθηση των βέλτιστων συνθηκών εργασίας.

Οι συνθήκες αυτές, αποτελούν στοιχεία ζωτικής σημασίας και για την βελτίωση της ποιότητας της εργασίας, συμβάλλοντας στην παραγωγικότητα των εργαζομένων και αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

Έχοντας ως κυρίαρχη και διαχρονική προτεραιότητα την αρχή της πρόληψης των επαγγελματικών κινδύνων και ασθενειών, το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης υποστηρίζει θερμά την τριμερή συνεργασία πολιτείας, εργαζομένων και εργοδοτών, η οποία συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη ασφαλών συνθηκών στους χώρους εργασίας.

Στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής εκστρατείας ενημέρωσης 2014-2015 «Ασφαλείς και υγιείς χώροι εργασίας: οφέλη για εσένα προσωπικά, οφέλη για τις επιχειρήσεις» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (European Agency for Safety and Health at Work, EU-OSHA),  με θέμα τη «Διαχείριση του άγχους και άλλων ψυχοκοινωνικών κινδύνων» η Διεύθυνση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ως Εθνικός Εστιακός Πόλος του EU-OSHA οργανώνει κατά την εβδομάδα 5-10 Οκτωβρίου 2015 (Δευ -Σαβ) δράσεις ενημέρωσης και πληροφόρησης για το ευρύ κοινό,στο υπερσύγχρονο εμπορικό κέντρο RIVERWEST (Λεωφ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω).

Στους ενδιαφερόμενους θα διανεμηθεί έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό σχετικά με το θέμα της εκστρατείας.

Be the first to comment on "Εκστρατεία ενημέρωσης: «Ασφαλείς και υγιείς χώροι εργασίας: οφέλη για εσένα προσωπικά, οφέλη για τις επιχειρήσεις»"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!