3 ιστότοποι για σπουδές στην Ευρώπη

Από τα παρακάτω sites μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες σχετικά με σπουδές στην Ευρώπη, τόσο για την επιλογή μιας χώρας, όσο και ενός πανεπιστημίου / προγράμματος.

Study in Europe

Study in Europe

Ο ιστότοπος αυτός δίνει πληροφορίες για πανεπιστήμια, δίδακτρα, πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα. Για να σπουδάσετε στο εξωτερικό απαιτείται να κάνετε έναν οικονομικό προγραμματισμό. Μπορείτε να συγκρίνετε τις χώρες με βάση και τα δίδακτρα που ζητούνται από υπηκόους χωρών της ΕΕ ή άλλων χωρών.

study portals

Study portals

Η πλατφόρμα αυτή παρέχει ενημέρωση γύρω από πολλές δυνατότητες σπουδών στην Ευρώπη και αλλού.  Μπορείτε να αναζητήσετε πτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα στον κλάδο σπουδών που σας ενδιαφέρει, μέσα από μια βάση δεδομένων με χιλιάδες προγράμματα. Μπορείτε ακόμη να πλοηγηθείτε στη βάση δεδομένων ανά χώρα για να δείτε ποιες δυνατότητες σπουδών προσφέρονται στον τομέα που σας ενδιαφέρει.

U Multirank

U-Multirank

 Ο ιστότοπος αυτός σας βοηθά να βρείτε το πανεπιστήμιο που πληροί τα κριτήριά σας: συγκρίνετε πανεπιστήμια π.χ. με βάση τις δαπάνες τους στον τομέα της έρευνας, τον διεθνή προσανατολισμό και το μέγεθός τους, ή διαβάστε το προφίλ του συγκεκριμένου πανεπιστημίου στο οποίο σκέφτεστε να σπουδάσετε. Μπορείτε επίσης να δείτε τις διάφορες κατατάξεις ώστε να μάθετε για τις επιδόσεις του πανεπιστημίου που σας ενδιαφέρει σε διάφορους τομείς.

[AdSense-C]

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υποβολή αίτησης για σπουδές στην Ευρώπη και δείτε πώς να επιλέξετε ένα πρόγραμμα στη διαδικτυακή πύλη Study in Europe της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Κι αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα απαιτούμενα έγγραφα εισόδου στη χώρα της επιλογής σας, πηγαίνετε στη διαδικτυακή πύλη της ΕΕ για τη μετανάστευση όπου θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τους όρους έκδοσης βίζας.

europa.eu

socialpolicy.gr

Κράτα το

Κράτα το

Διαβάστε Επίσης  4ο Διαδικτυακό Συνέδριο «MoodleMoot 2020» με συνδιοργανωτή το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Be the first to comment on "3 ιστότοποι για σπουδές στην Ευρώπη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!