Μνημόνιο Συνεργασίας δήμου Αθηναίων με τα Παιδικά Χωριά SOS και το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών

Ο δήμος Αθηναίων, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών και τα Παιδικά Χωριά SOS επισφράγισαν τη συνεργασία τους με στόχο την υλοποίηση παρεμβάσεων για τη βελτίωση της διαβίωσης των Αθηναίων πολιτών και, ιδιαίτερα, των μικρών παιδιών και των οικογενειών τους.

Πρόκειται για μια ισχυρή συμμαχία ενός θεσμικού φορέα, του δήμου Αθηναίων, με έναν υπεύθυνο επιστημονικό φορέα του τόπου, το ΕΚΚΕ καθώς και με την αξιόπιστη μη κυβερνητική οργάνωση Παιδικά Χωριά SOS, που αποδεικνύει καθημερινά την αξία της στο πεδίο.

Η διεύρυνση της συνεργασίας αυτής, που μετρά ήδη επιτυχημένες δράσεις από κοινού και με τους παιδαγωγούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών,  αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για να εξασφαλισθεί μια συνολική και σταθερή ψυχοκοινωνική υποστήριξη των γονιών, των παιδιών, των οικογενειών που βιώνουν πρωτόγνωρες, δύσκολες συνθήκες εξαιτίας της αυξανόμενης ανεργίας, της βίαιης επιδείνωσης της καθημερινότητάς τους, της φτώχιας.

Διαβάστε Επίσης  Γιατί η ΕΕ ζητάει την καλύτερη ρύθμιση της οικονομίας της πλατφόρμας;

Κράτα το

Be the first to comment on "Μνημόνιο Συνεργασίας δήμου Αθηναίων με τα Παιδικά Χωριά SOS και το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!