Νοιάζομαι- Μοιράζομαι στην Τεχνόπολη

νοιαζομαι_μοιράζομαι

Ο δήμος Αθηναίων, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και την Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων, διοργανώνει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου την πρωτοβουλία «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι», για την ενίσχυση χιλιάδων οικογενειών, οι οποίες στηρίζονται από τις κοινωνικές δομές του.

Από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα καλούμαστε στην Τεχνόπολη, να προσφέρουμε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, καθώς και παιδικά ρούχα, με στόχο την υποστήριξη των συμπολιτών μας, που έχουν πραγματική ανάγκη.

Με αυτήν την πρωτοβουλία θα ενισχυθεί ο ΚΥΑΔΑ- Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων. Ο ΚΥΑΔΑ στηρίζει 23.000 ανθρώπους στην Αθήνα- εκ των οποίων οι 4.000 είναι ανήλικα παιδιά- με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και συσσίτια. Στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, στο παλιό Φρουραρχείο, κάθε εβδομάδα προστίθενται 150 νέοι δικαιούχοι. Σήμερα έχει εγγεγραμμένες περισσότερες από 9.000 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο της Τεχνόπολης επί της οδού Πειραιώς. Ελάτε έχοντας μαζί σας ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω είδη σε ποσότητα ανάλογη με τις δυνατότητές σας:

 

α) Τρόφιμα

Ρύζι/ Ζυμαρικά/ Όσπρια

Ζάχαρη/ Αλεύρι/ Λάδι

Δημητριακά/ Μαρμελάδα/ Φρυγανιές

Κονσέρβες

Γάλα εβαπορέ

Χυμοί/ Καφές/ Τσάι

Μπισκότα/ Σοκολάτες/ Κρουασάν

 

β) Παιδικά Ρούχα

Η πρωτοβουλία «Νοιάζομαι- Μοιράζομαι» διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και συνολικά τις προηγούμενες χρονιές συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 100 τόνοι συσκευασμένων τροφίμων.

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548

Ώρες: 10:00- 18:00

Διαβάστε Επίσης  Αιτήσεις συμμετοχής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλλιθέας

Be the first to comment on "Νοιάζομαι- Μοιράζομαι στην Τεχνόπολη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!