Τέσσερα νέα κοινωνικά διαμερίσματα στον Δήμο Αθηναίων

κοινωνική κατοικίαΈτοιμα τέσσερα διαμερίσματα για οικογένειες που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς στέγη, μέσω της συνεργασίας του δήμου Αθηναίων με την British American Tobacco Hellas και την οργάνωση «Ανθρώπινοι Άνθρωποι».

Η συνεργασία εντάσσεται στο Δίκτυο Κοινωνικής Κατοικίας του δήμου Αθηναίων και συμβάλλει στην ανακούφιση συνολικά 20 ανθρώπων, που κινδύνευαν να μείνουν χωρίς στέγη, και προέκυψαν από τις διαδικασίες επιλογής που έκαναν οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων. Για την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών τους, η British American Tobacco Hellas ανακοίνωσε κι ένα νέο πρόγραμμα κατάρτισης και επαγγελματικών δεξιοτήτων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας «Μαζί φτιάχνουμε σπίτι με αξία».

Σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Ανθρώπινοι Άνθρωποι», ο δήμος Αθηναίων λειτουργεί από την Άνοιξη του 2014 την πρώτη Κοινωνική Πολυκατοικία, στην οδό Μπουμπουλίνας.

Διαβάστε Επίσης  Η Επιτροπή παρουσιάζει το ευρωπαϊκό θεματολόγιο δεξιοτήτων για βιώσιμη ανταγωνιστικότητα, κοινωνική δικαιοσύνη και ανθεκτικότητα

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!