Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ενισχύει τους Γιατρούς του Κόσμου στην ‘’ Εκστρατεία Αγάπης’’ μέσω της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

Το πολύτιμο έργο των Γιατρών του Κόσμου ενισχύει έμπρακτα το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης με την βοήθεια κάθε νέου και νέας μέσω της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Για κάθε Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων που θα εκδοθεί ή θα ανανεωθεί κατά το μήνα Δεκέμβριο, θα χαριστεί το 1 ευρώ στους Γιατρούς του Κόσμου και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων και φαρμάκων που θα δοθούν στην οργάνωση.

Κινητήρια αρχή της οργάνωσης είναι ότι κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έχει δικαίωμα στην ανθρωπιστική βοήθεια, ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία ή πολιτική πεποίθηση. Οι Γιατροί του Κόσμου δρουν με βάση τις αρχές της ουδετερότητας και της αμεροληψίας και από την αρχή της δράσης τους, έχουν δημιουργήσει πλήθος προγραμμάτων τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό, με στόχο την παροχή ιατρικών και άλλων υπηρεσιών σε περιθωριοποιημένες πληθυσμιακές ομάδες που δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και χρειάζονται ιατρική περίθαλψη.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων παρέχει σε νέους 13-30 ετών εκπτώσεις και προνόμια στην Ελλάδα και σε άλλες 35 χώρες της Ευρώπης. Αποκτώντας σήμερα την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων και κερδίζοντας πρόσβαση σε εκπτώσεις και προσφορές σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, μεταφορές, τουρισμό, κινητή τηλεφωνία, καταστήματα κ.α., γινόμαστε ταυτόχρονα αρωγοί στο έργο των Γιατρών του Κόσμου προσφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια και ιατρική φροντίδα σε όσους την έχουν ανάγκη στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 213.131.44.11-14 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.europeanyouthcard.gr

Διαβάστε Επίσης  Πρόσκληση στον Κύκλο Εργαστηρίων URBANA.URBANO

Be the first to comment on "Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ενισχύει τους Γιατρούς του Κόσμου στην ‘’ Εκστρατεία Αγάπης’’ μέσω της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!