Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Δήμου Ηλιούπολης – Χειμώνας-Άνοιξη 2016

afisaanoixto2016-page-001

Ο Δήμος Ηλιούπολης, συνεχίζει και φέτος το “Ανοιχτό Πανεπιστήμιο” με νέους κύκλους μαθημάτων, σε τομείς όπως η Τέχνη, η Ιστορία , η Φιλοσοφία, η Φιλολογία , η Λογοτεχνία.

Για μια ακόμα χρονιά, εξέχουσες προσωπικότητες των γραμμάτων θα προσφέρουν ανιδιοτελώς τον επιστημονικό τους λόγο σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως γνωστικού επιπέδου, με στόχο να καλλιεργηθεί η κριτική σκέψη και η συζήτηση σε καίρια κοινωνικά ζητήματα.

Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του Δήμου να προσφέρει δυνατότητες πρόσβασης σε όλους τους πολίτες στα πολιτιστικά αγαθά, δημιουργώντας διαρκώς νέες κοιτίδες δια βίου μάθησης.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη για τους μήνες από Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο και ώρα 7-9 ενώ τα μαθήματα της κ. Ευθυμίου από τον Απρίλιο έως και τον Ιούνιο είναι Τρίτη και ώρα 6-9 στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης.

inter-winter
Εγγραφές δεν θα γίνουν, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με αριθμούς που θα δίνονται στην είσοδο, μία ώρα πριν την έναρξη του μαθήματος.

Η είσοδος σε όλα τα μαθήματα θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ηλιούπολης, τηλ. 210 9970125 & 9970128

Διαβάστε Επίσης  Νέο μέσο ανάκαμψης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!