Προνομιακό πακέτο κινητής τηλεφωνίας για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, εγκαινιάζουν συνεργασία με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών WIND ΕΛΛΑΣ.                                                                             

Συγκεκριμένα, η WIND προσφέρει στα μέλη της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων ένα εξαιρετικά προνομιακό πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας, το οποίο περιλαμβάνει:

  • 1500 λεπτά ομιλίας προς WIND/Q
  • 500 λεπτά ομιλίας προς όλους
  • 100 SMS προς όλους
  • 2 GB Mobile Internet

μόνο με 15,00 ευρώ μηνιαίο πάγιο (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)

Η ισχύς του συμβολαίου είναι 12 μήνες και οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων θα μπορούν να ενεργοποιούν το πρόγραμμα στα καταστήματα WIND επιδεικνύοντας την κάρτα τους και την ταυτότητά τους.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων απευθύνεται σε νέους ηλικίας 13 – 30 ετών, οι οποίοι απολαμβάνουν σημαντικά μειωμένες τιμές σε υπηρεσίες και προϊόντα τόσο στην Ελλάδα όσο και σε 35 ακόμα χώρες της Ευρώπης.   Η έκδοσή της κοστίζει 10 ευρώ και έχει ετήσια διάρκεια, ενώ το δίκτυο των συνεργατών καλύπτει πολλούς  και διαφορετικούς τομείς δραστηριότητας, όπως μεταφορές, εκπαίδευση, τουρισμός, πολιτισμός, καταστήματα λιανικής, ψυχαγωγία, υγεία, ομορφιά, τηλεπικοινωνίες.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2131314411- 4414 και στις ιστοσελίδες www.europeanyouthcard.gr και www.wind.gr

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!