Εγκαίνια του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ανέχειας και της φτώχειας και στο πλαίσιο ενίσχυσης των κοινωνικών δομών του εγκαινιάζει την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 και ώρα 12:00 , το Κοινωνικό Φαρμακείο (Αλεξιουπόλεως 27 Αργυρούπολη).

Το Κοινωνικό φαρμακείο εντάσσεται στην προσπάθεια δημιουργίας ενός ευρέως δικτύου κοινωνικής σύμπραξης και στήριξης των ευάλωτων κοινωνικά και οικονομικά πολιτών. Σκοπός της λειτουργίας του θα είναι η  φαρμακευτική υποστήριξη ανασφαλίστων ατόμων που κατοικούν στο Δήμο καθώς και εκείνων που η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τους έπληξε στο κομμάτι της φαρμακευτικής περίθαλψης-ασφάλισης. Η λειτουργία του κατέστη δυνατή χάρη της συνεργασίας του Δήμου με φαρμακευτικές εταιρείες και αποθήκες που ανέλαβαν τη στήριξη της δομής στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να ενημερωθούν για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου και τη δωρεάν παροχή φαρμάκων μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας στο τηλέφωνο : 210-9961973

Διαβάστε Επίσης  30 χρόνια Δίκτυο για την Καταπολέμηση της Φτώχειας | Ανοιχτή Συζήτηση

Be the first to comment on "Εγκαίνια του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!