Δωρεάν e-Book: 7 τρόποι για να εφαρμόσετε τη Θετική Ψυχολογία

Η επιστήμη της Θετικής Ψυχολογίας έχει αλλάξει την πορεία της mainstream ψυχολογίας. Μετά από χρόνια ταξινόμησης και επανόρθωσης των χειρότερων ανθρώπινων εμπειριών, η θετική ψυχολογία εμφανίστηκε για να οικοδομήσει πάνω στις καλύτερες εμπειρίες. Με ηγέτες τους Martin Seligman και Mihaly Csikszentmihalyi το 1998, η θετική ψυχολογία επικέντρωσε την προσοχή της στην εξερεύνηση και επέκταση των στοιχείων που κάνουν τη ζωή να αξίζει, την καθιστούν παραγωγική και ικανοποιητική, μέσα σε όλη της την πολυπλοκότητα.

Αυτό το δωρεάν eBook θετικής ψυχολογίας, γραμμένο από τη Sue Langley και την Langley Group σας παρουσιάζει ορισμένους από τους πρακτικότερους και πλέον μελετημένους τρόπους για να εφαρμόσετε τη θετική ψυχολογία για την βελτίωση της ευημερίας και ευτυχίας – στη ζωή σας, στην εργασία, στο σπίτι και με τους ανθρώπους που φροντίζετε, βοηθάτε και καθοδηγείτε.

DOWNLOAD NOW

 

Διαβάστε Επίσης  Τρισδιάστατοι εικονικοί κόσμοι για την αντιμετώπιση του φοιτητικού άγχους ο στόχος του ερευνητικού έργου PLAY (Play, Learn, fight back AnxietY)

Be the first to comment on "Δωρεάν e-Book: 7 τρόποι για να εφαρμόσετε τη Θετική Ψυχολογία"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!