“Άθλος Ζωής” – Εκδήλωση Αλληλεγγύης για τρόφιμα και φάρμακα

Με πρωτοβουλία του Δήμου Αλίμου και του Θ.Ο.Π.Α.Α.,  ο «Άθλος Ζωής» αποτελεί την ετήσια πλέον συνάντηση των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων του Δήμου Αλίμου με στόχο την καλλιέργεια και την ανάπτυξη της κοινωνικής ευαισθησίας, στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι θεατές του «Άθλου Ζωής» θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός, βοηθώντας ουσιαστικά τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου, με κοινό όραμα την αλληλεγγύη και την προσφορά.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι καθώς και Σύλλογοι πολεμικών τεχνών, ρυθμικής, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, και βόλεϊ μία ημέρα το χρόνο ενώνονται στην ίδια ομάδα ρίχνοντας γέφυρες αθλητισμού και πολιτισμού.

Στόχος της φετινής εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που θα διανεμηθούν στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

 Κλειστό Γυμναστήριο Αλίμου (Ελ. Βενιζέλου & Θεσσαλίας)

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 18:00

Θεατές και συμμετέχοντες προσφέρουν όσο μπορούν φάρμακα και τρόφιμα στην είσοδο του κλειστού γηπέδου

Η ιδέα για τον «Άθλο Ζωής» γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015, όπου για πρώτη φορά τα Σωματεία του Αλίμου με πρωτοβουλία του Δήμου Αλίμου και του Θ.Ο.Π.Α.Α. ενώθηκαν σε μία ομάδα, ώστε να σταθούν δίπλα στα παιδιά πρόσφυγες.

Κράτα το

Κράτα το

Διαβάστε Επίσης  Ευάλωτοι πρόσφυγες οδηγήθηκαν σε έξωση και κοιμούνται στους δρόμους

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!