Δωρεάν Ομάδα Συμβουλευτικής Υποστήριξης Ανέργων στη Θεσσαλονίκη

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με την Δ’ Κοινότητα στα πλαίσια του προγράμματος ομάδες συμβουλευτικής υποστήριξης κατοίκων του δήμου Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει ομάδα συμβουλευτικής στήριξης με θέμα : ”Ανεργία, κοιτώντας με αισιοδοξία το μέλλον”

Η ανεργία σηματοδοτεί μια σειρά από απώλειες που έχουν άμεση επίδραση στην ψυχική ισορροπία του ανθρώπου. Στην ομάδα θα συζητηθούν θέματα όπως: αυτοεκτίμηση και ανεργία, τα συναισθήματα που προκαλεί η ανεργία και πως τα διαχειριζόμαστε. Στόχος της ομάδας είναι η συμβουλευτική ενημέρωση, η κοινωνικοποίηση, η ευαισθητοποίηση, η ανταλλαγή απόψεων και η αυτοβοήθεια των μελών. Ο συντονισμός της ομάδας γίνεται από ψυχολόγο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 δίωρες ομαδικές συναντήσεις. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στα γραφεία της Δ’ Κοινότητας στον 1ο όροφο στην Αίθουσα Συμβουλίου της Δ’ Κοινότητας Κλεάνθους 57 (Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας), κάθε Τρίτη από 12:30-14:30μ.μ. και θα ξεκινήσουν την Τρίτη 7/3/2017. Η συμμετοχή των κατοίκων είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι μπορούν να συμπληρώνουν μια αίτηση συμμετοχής, την οποία θα παραλαμβάνουν:

1) από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, Μοναστηρίου 53-55, 4ος όροφος, πρωϊνες ώρες 8:00- 14:00

2) από τα γραφεία της Δ Κοινότητας,Κλεάνθους 57 (Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας)πρωινές ώρες 8:00- 14:00

3) ή μπορούν να εκτυπώσουν από εδώ (βρείτε τη συνημμένη παρακάτω). Η αίτηση θα αποσταλεί με fax στα τηλέφωνα: 2310-509048 και ή θα σταλεί με e-mail στη διεύθυνση: m.boutakidou@thessaloniki.gr,

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθύνεστε στα τηλέφωνα: α) 2310-509038, πρωινές ώρες 8:00-14:00μμ β)2313318523 πρωινές ώρες 8:00-14:00μμ.

Αίτηση

Διαβάστε Επίσης  Υπηρεσίες εργασιακής στήριξης / συμβουλευτικής απασχόλησης από το Συμβουλευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!