Εγγραφές για τους νέους κύκλους διαλέξεων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Δήμου Θεσσαλονίκης

Η περίοδος εγγραφών για τις διαλέξεις του εαρινού εξαμήνου 2016-2017 του Ανοικτού Πανεπιστήμιου του Δήμου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017 και θα διαρκέσει έως τη συμπλήρωση των τμημάτων.

Οι δύο νέοι κύκλοι, που θα ξεκινήσουν στις 20 Φεβρουαρίου 2017, περιλαμβάνουν τις παρακάτω θεματικές:

«Πρόσφυγες: άνθρωποι σαν κι εμάς εν αναμονή», με επιστημονική υπεύθυνη την Καθηγήτρια του Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, Ευτυχία Βουτυρά, που θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα, από τις 19.00 έως τις 21.00, στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (Πλατεία Ιπποδρομίου)
«Η Σχολή Επιστημών Υγείας στην υπηρεσία των πολιτών της Θεσσαλονίκης. Ενημέρωση από τους ειδικούς», με επιστημονικό υπεύθυνο τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας, Καθηγητή του Τμήματος Ιατρικής, Γιώργο Καρακιουλάκη, που θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, επίσης από τις 19.00 έως τις 21.00, στο Κέντρο Ιστορίας.

Στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο έχουν δικαίωμα εγγραφής ενήλικες, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν και τους δύο κύκλους διαλέξεων. Με το τέλος του προγράμματος θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Η εγγραφή και η παρακολούθηση δεν προϋποθέτουν οικονομική επιβάρυνση. Μοναδικό κριτήριο επιλογής των συμμετεχόντων, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων, οι οποίες θα κατατίθενται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στον σύνδεσμο: http://opengov.thessaloniki.gr/opengov/applications/apth_2017.php

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310-841.109 και 2310-841.498, κατά  τις ώρες 08.00  έως 16.00.

Εθελοντική γραμματειακή υποστήριξη:

Παράλληλα, για τις ανάγκες λειτουργίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου, ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσκαλεί δημότες οι οποίοι θα ήθελαν να βοηθήσουν εθελοντικά, ως γραμματειακή υποστήριξη, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2310-841.109 (ώρες 08.00 έως 16.00) ή να στείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  a.vardamaskou@thessaloniki.gr.

Διαβάστε Επίσης  Διετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης "Παιδαγωγική μέσω της Τέχνης - Εμψυχωτής ομάδας. Συστημική Προσέγγιση"

Be the first to comment on "Εγγραφές για τους νέους κύκλους διαλέξεων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Δήμου Θεσσαλονίκης"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!