Τo socialpolicy.gr στο διαδικτυακό ραδιόφωνο “Πορτοκαλί”

Αυτή την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, η ραδιοφωνική εκπομπή “Γυναίκα, χωρίς άρθρο” του διαδικτυακού ραδιοφώνου Πορτοκαλί,φιλοξενεί συνέντευξη του κυρίου Ντούνη Ανδρέα, υπεύθυνου του socialpolicy.gr.

Η ενασχόληση της ιστοσελίδας με θέματα που άπτονται της ισότητας των φύλων αλλά και στα πλαίσια της ίδιας της εκπομπής για προώθηση πετυχημένων εγχειρημάτων, οδήγησε το portokaliradio και συγκεκριμένα την κυρία Μπαμπούλα Μαντώ στο διαδικτυακό μας τόπο, παρουσιάζοντας την προσπάθεια μας τόσο στο χώρο της ενημέρωσης όσο και στο πεδίο της αρθρογραφίας που μας δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ακούστε τη “Γυναίκα, χωρίς άρθρο” αυτή την Παρασκευή 24/ 2 από τις 4:00-5:00 το απόγευμα και τη συνέντευξη του κ. Ντούνη Ανδρέα για το socialpolicy.gr στο Πορτοκαλί.

Το portokaliradio είναι ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο που μετράει δυόμιση χρόνια ζωής και ξεκίνησε σε μια προσπάθεια να αποκτήσει χρώμα και φωνή η αλληλεγγύη. Εκπέμπει online γιατί πιστεύει στις νέες τεχνολογίες και τις δυνατότητες που παρέχουν σε όλους να προωθήσουν τα μηνύματά τους πόσω μάλλον όταν αυτά έχουν να κάνουν με την κατάσταση που βιώνουν άτομα και ομάδες που επί χρόνια εμποδίζονταν από την πρόσβαση στα κυρίαρχα μέσα.

Στη συντριπτική μας πλειοψηφία είμαστε εθελοντές, από διαφορετικούς  χώρους  που φτιάξαμε μια ζεστή ομάδα που φιλοδοξεί να μεταφέρει  το μήνυμα της συνεργατικότητας και της αλληλεγγύης  εκτός των ορίων των μυημένων και να αγκαλιάσει ένα πιο μεγάλο κοινό που διψάει για μια άλλη πρόταση ζωής.

Εκπέμπουμε καθημερινά από το πρωί ώς το βράδυ ζωντανό πρόγραμμα και μουσική για όλα τα γούστα. Ο κάθε ραδιοφωνικός παραγωγός στήνει τη δική του εκπομπή ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του σε ένα tempo: την Αλληλεγγύη.

Πολλοί από μας δεν είμαστε επαγγελματίες των μμε, κάποιοι μάλιστα ηχογραφούν τις εκπομπές από το σπίτι τους γιατί δε μένουν καν στην Αθήνα, έχουμε όμως να σας πούμε πολλά και μαζί να αισθανθούμε ότι κάτι αλλάζει.

Κάθε Παρασκευή 4:00-5:00 μ.μ. μεταδίδεται εδώ και δύο χρόνια η εκπομπή Γυναίκα, χωρίς άρθρο (γιατί ως άνθρωπος δεν το χρειάζεται), με τη Μαντώ Μπαμπούλα που είναι μία από τις ελάχιστες, αν όχι η μοναδική, εκπομπές στη χώρα που ασχολείται με τα ζητήματα που αφορούν τις γυναίκες.

Όμως, δεν κάνουμε μόνο αυτό. Προσπαθούμε μέσα από πορτραίτα να αναδείξουμε ενδιαφέρουσες παρουσίες σε όλους τους χώρους, μέσα από συνεντεύξεις να προωθήσουμε πετυχημένα εγχειρήματα, και μέσα από την ενημέρωση σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο να θυμίσουμε στον κόσμο ότι οι γυναίκες αποτελούν τον μισό πληθυσμό μας.

portokaliradio.gr

Η Αλληλεγγύη έχει χρώμα και φωνή!

 socialpolicy.gr

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Διαβάστε Επίσης  Σεμινάριο | «Εισαγωγή στην πολιτική του φύλου: Φεμινισμός, επιτέλεση και κοινωνική αναπαραγωγή»

Be the first to comment on "Τo socialpolicy.gr στο διαδικτυακό ραδιόφωνο “Πορτοκαλί”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!