Νέο, αξιολογημένο και εξ αποστάσεως προπτυχιακό πρόγραμμα από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Με το πρώτο εξ αποστάσεως προπτυχιακό πρόγραμμα στα Οικονομικά που προσφέρεται στον ελληνόφωνο χώρο, ενισχύει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου το διαχρονικά επίκαιρο και δημοφιλές επιστημονικό πεδίο των οικονομικών σπουδών. Το νέο πρόγραμμα BSc Οικονομικά, μετά την πιστοποίησή του από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, προσφέρεται από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 σε κάθε ενδιαφερόμενο, με την υπόσχεση να του παράσχει ισχυρά θεμέλια γνώσεων και δεξιοτήτων στη σύγχρονη οικονομική ανάλυση και στις ποσοτικές μεθόδους.

Για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, καθώς και στο εύρος των επαγγελματικών στόχων των αποφοίτων του, το προπτυχιακό πρόγραμμα στα Οικονομικά δομείται σε τρεις (3) κατευθύνσεις ειδίκευσης:

  1. Οικονομικά της Ενέργειας με έμφαση στα Οικονομικά του Πετρελαίου και του Φυσικού Αερίου,

  2. Οικονομικά των Επιχειρήσεων

  3. Τραπεζική και Χρηματοοικονομική

Προσφέρεται με την εξ αποστάσεως μεθοδολογία σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, που επιτρέπει ευέλικτη φοίτηση χωρίς χωροχρονικούς ή άλλους περιορισμούς. Την ακαδημαϊκή εποπτεία του Προγράμματος έχει η Χριστίνα Χρίστου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Οικονομικών στο ΑΠΚΥ.

Αναλυτικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι φοιτητές στην ιστοσελίδα:

http://www.ouc.ac.cy/web/guest/s3/progrspoudon/oik/description

Εναλλακτικά, μπορούν να επικοινωνούν με το Πανεπιστήμιο στο τηλέφωνο (357)22-411600 και στο admissions@ouc.ac.cy.

Αιτήσεις εισδοχής για όλα τα Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το ΑΠΚΥ για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέχρι τις 28 Απριλίου 2017 (νέα καταληκτική ημερομηνία) μέσω του www.ouc.ac.cy

 

Διαβάστε Επίσης  Νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «ΠΝΥΚΑ: Πολιτική Ιστορία, Θεωρία και Πράξη» | Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!