Διαγωνισμός Αφίσας με θέμα την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Το Δίκτυο Νέων Ελλάδας – Youthnet Hellas υλοποιεί το πρόγραμμα Building Democratic Europe Together (Χτίζοντας Μαζί τη Δημοκρατική Ευρώπη), το οποίο χρηματοδοτείται από το χρηματοδοτικό εργαλείο Ευρώπη για τους Πολίτες – Ευρωπαϊκή Ενθύμηση (Europe for Citizens). Μαζί με το Δίκτυο Νέων Ελλάδας – Youthnet Hellas, συμμετέχουν στο πρόγραμμα οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών από την Ουγγαρία, τη Γερμανία, την Πολωνία και τη Σλοβακία.

Το πρόγραμμα εστιάζει στη συμβολή της Κοινωνίας των Πολιτών και στην Συμμετοχικότητα των Πολιτών στην πτώση των ολοκληρωτικών ή αυταρχικών καθεστώτων και την μετάβαση προς τη δημοκρατία στα κράτη που παίρνουν μέρος στο εταιρικό σχήμα.

Η δεύτερη συνάντηση του προγράμματος θα υλοποιηθεί στις 5-8 Ιουνίου 2017 στην Czestochowa της Πολωνίας. Στα πλαίσια της συνάντησης για το πρόγραμμα διοργανώνεται διαγωνισμός αφίσας στις 5 χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η θεματική για τις αφίσες που θα δημιουργηθούν είναι η εξέγερση του Πολυτεχνείου και τα χρόνια της δικτατορίας στην Ελλάδα (Δικτατορία των Συνταγματαρχών, 1967-1974).

Σου αρέσουν ή ασχολείσαι με την τέχνη, το σχεδιασμό, το illustrator, το graphic και poster design ή με τη φωτογραφία; Είσαι δημιουργικός/ή, έχεις φαντασία και σου αρέσει να δημιουργείς; Στείλτε μας τις δημιουργίες σας μέχρι τις 28 Μαΐου στο participants@youthnet.gr με τίτλο “Poster for Building Democratic Europe Together” και λάβε μέρος στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό!

Η θεματική για τις αφίσες που θα δημιουργηθούν είναι η εξέγερση του Πολυτεχνείου και τα χρόνια της δικτατορίας στην Ελλάδα (Δικτατορία των Συνταγματαρχών, 1967-1974).

Απαιτήσεις:
Οι αφίσες πρέπει: 5 × 7 ratio και 1400 x 1960px size (JPEG ή PNG)

H αφίσα πρέπει να αναφέρει:
Building Democratic Europe Together
Czestochowa, 5 – 8 June 2017

 

DEADLINE: 28 Μαΐου 2017
Κανονισμοί Διαγωνισμού Αφίσας: εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Στέλλα Ιωάννου στο participants@youthnet.gr

 

Χορηγός επικοινωνίας: socialpolicy.gr

 

Διαβάστε Επίσης  Πρόσκληση εθελοντών εκπαιδευτικών και μαθητών για τη συμμετοχή τους στο Δημοτικό Κέντρο Εθελοντικής Ενισχυτικής Διδασκαλίας Γυμνασίου – Λυκείου του Δήμου Θεσ/νίκης

Be the first to comment on "Διαγωνισμός Αφίσας με θέμα την εξέγερση του Πολυτεχνείου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!