Εθελοντές στα πλαίσια του συνεδρίου (Un) Making Europe: Capitalism, Solidarity, Subjectivities (European Sociological Association (ESA)

Κατά το χρονικό διάστημα από 29 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2017 θα λάβει χώρα στην Αθήνα το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Κοινωνιολογικής Εταιρείας με τίτλο (Un) Making Europe: Capitalism, Solidarity, Subjectivities (European Sociological Association (ESA), http://www.europeansociology.org/conferences/13th-conference-2017/).

Ειδικότερα, το συνέδριο θα διεξαχθεί στους χώρους του Παντείου και Χαροκόπειου Πανεπιστημίου καθώς και του ξενοδοχείου Intercontinental (που βρίσκεται απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήμιο). Πρόκειται για το σημαντικότερο κοινωνιολογικό συνέδριο της Ευρώπης και αναμένεται να συγκεντρώσει έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό συνέδρων, κυρίως από το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό σας προσκαλούμε να συνδράμετε ως εθελοντές στην οργάνωση του συνεδρίου καθώς η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ομαλή διεξαγωγή αυτού του σημαντικού ακαδημαϊκού γεγονότος που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η εμπλοκή σας στο συνέδριο σας δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης των διάφορων συνεδριών πέραν των ωρών της εθελοντικής σας εργασίας (ημερήσιες 6ώρες βάρδιες) ενώ παράλληλα προσφέρονται δωρεάν γεύματα και καφές.

Επιπρόσθετα, μετά τη λήξη του συνεδρίου θα σας χορηγηθεί βεβαίωση εθελοντικής συμμετοχής από τον τοπικό φορέα οργάνωσης του συνεδρίου (Ελληνική Κοινωνιολογική Εταιρεία).

Σας παρακαλούμε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμμετοχής το γρηγορότερο δυνατό στην ακόλουθη διεύθυνση: n.kourachanis@gmail.com

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον σας και για την συμβολή σας στην ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου.

Εκ της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής

Διαβάστε Επίσης  Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Κοινωνιολογία: Θεωρία, Πολιτισμός, Μετασχηματισμοί» 2020-2021

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!