Φιλαράκια Ελλάδας – Best Buddies Greece: 4ος ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΣ – Αθήνα 2017

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ -BEST BUDDIES GREECE

4ος  ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΣ Αθήνα 2017

ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΤΑΞΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

Το Σάββατο 27 Μαΐου, 2017  στις 10:00 π.μ. στην Πλατεία Συντάγματος τα Φιλαράκια Ελλάδας – Best Buddies Greece πραγματοποιούν για 4η συνεχόμενη χρονιά, τον «ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΦΙΛΙΑΣ-Αθήνα 2017».

Τα Best Buddies Greece αναπτύσσονται στην Ελλάδα από το καλοκαίρι του 2011. Η οργάνωση ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Best Buddies Greece προάγει τη φιλία ως φυσικό τρόπο κοινωνικοποίησης, μεταξύ ΕΝΟΣ εθελοντή και ΕΝΟΣ ΑμεΑ. Όραμα της οργάνωσης είναι η κοινωνική αλλαγή μέσω της κοινωνικής ένταξης των ΑμεΑ.

Για να φτάσει στην πραγματοποίηση του οράματός της κάνει βήματα, πραγματικά και κυριολεκτικά, πραγματοποιώντας τα τελευταία χρόνια τον ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΦΙΛΙΑΣ που γίνεται σε πολλές γωνιές του πλανήτη και έχει γίνει θεσμός και στη χώρα μας. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα κοινωνικής ένταξης των ΑμεΑ και αποδοχής της διαφορετικότητας. Η δράση πραγματοποιείται φέτος με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς, της ΕΥΔΑΠ και της εταιρείας STOP-Personal Protective Equipment.

Η οργάνωση ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Best Buddies Greece καλεί όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν αυθόρμητα και χωρίς άλλη υποχρέωση, σε αυτή την ανοιχτή δράση ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σε θέματα διαφορετικότητας. Ο «ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΦΙΛΙΑΣ» θα ξεκινήσει από το σιντριβάνι της Πλατείας Συντάγματος, με τερματισμό στο Μοναστηράκι (μέσω του πεζόδρομου της Ερμού).

«Με κάθε βήμα, αλλάζεις μια ζωή!!»

Register: www.bestbuddiesgreece.gr

Πρόγραμμα
 

10:00 Έναρξη Δράσης  Πλ. Συντάγματος –  Check in

11:00 Ομάδα Χορευτών – Capoeirathens

11:30 Ομάδα Κρουστών – Quilombo

12:00 Έναρξη Περιπάτου

12:30 Άφιξη Πλ. Μοναστηράκι  – Παραδοσιακή Χορευτική Ομάδα (6ο Δημοτικό Σχολείο Π. Φαλήρου)

Όλα τα δρώμενα είναι διαδραστικά!

Στην Πλ. Συντάγματος θα υπάρχουν περίπτερα με υλικό των Best Buddies Greece και συμμετοχή Best Buddies Ολλανδίας & Κατάρ.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις με facepainting, ζογκλέρ & photobooth

 

Διαβάστε Επίσης  Νέο διετές πρόγραμμα μαθησιακής κινητικότητας και κατάρτισης του ΟΑΕΔ για νέους με αναπηρίες στο ΕΚΕΚ ΑμεΑ Θεσσαλονίκης

Κράτα το

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!