Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την ένταξη μη τυπικών μεθόδων μάθησης στη γλωσσική εκπαίδευση μεταναστών

H M.Κ.Ο. CIVIS PLUS σας προσκαλεί τη Δευτέρα 26/6 στις 17:00 στα γραφεία της στην οδό Κωλέττη 40-42, Εξάρχεια, σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο (training course) με θέμα την ένταξη μη τυπικών μεθόδων μάθησης στη γλωσσική εκπαίδευση μεταναστών.

Το σεμινάριο αυτό διεξάγεται στα πλαίσια του προγράμματος “Incorporate non-formal methods into language education for adult immigrants”. Στη διάρκεια του προγράμματος δημιουργήθηκε ο οδηγός “Non-Formal Pathways in Language Teaching” σχετικά με την ενσωμάτωση μη τυπικών μεθόδων μάθησης στη γλωσσική εκπαίδευση μεταναστών και προσφύγων.

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο θα παρουσιαστούν διδακτικές δραστηριότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενισχυτικά στην εκμάθηση γλώσσας σε ενήλικες μετανάστες και πρόσφυγες καθώς και ο τρόπος που μπορούν οι επαιδευτές να τις εφαρμόσουν στο μάθημα τους.

Όποιος/α δραστηριοποιείται στο πεδίο ή επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί παρακαλείται να δηλώσει συμμετοχή και τα στοιχεία του/της στο e-mail: educivisplus@gmail.com.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ώρα Έναρξης: 17:00

Χώρος Διεξαγωγής: Κωλέττη 40-42, Εξάρχεια, 3ος όροφος

email Επικοινωνίας: educivisplus@gmail.com

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2110121441-3 και 6937424401

 

Διαβάστε Επίσης  + : μορφώνουμε συλλογικότητες | 1o Βιωματικό Eργαστήρι με άξονα το θέατρο του καταπιεσμένου από την SCI-Hellas

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!