Εκπαίδευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα: Living Democracy -Εγχειρίδια για εκπαιδευτικούς

Οι εκπαιδευτικοί συχνά δυσκολεύονται να βρουν κατάλληλο εκπαιδευτικό υλικό για τις θεματικές της ιδιότητας του πολίτη και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όσα εκπαιδευτικά υλικά είναι διαθέσιμα επί του παρόντος  ποικίλλουν σημαντικά σε ποιότητα ενώ και η κάλυψη των θεματικών είναι ανομοιογενής.

Τα παρακάτω έξι εγχειρίδια για εκπαιδευτικούς του προγράμματος “Living Democracy” του Συμβουλίου της Ευρώπης, παρέχουν εκπαιδευτικό υλικό υψηλής ποιότητας, το οποίο έχει ελεγχθεί από εκπαιδευτικούς σε διάφορες χώρες και είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να ενεργοποιεί τόσο τους έμπειρους όσο και τους εκπαιδευόμενους δασκάλους, να εισαγάγουν την εκπαίδευση της ιδιότητας του πολίτη και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα σχολεία τους με ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό και σύνθετο τρόπο. Το υλικό έχει δημιουργηθεί από ειδικούς συγγραφείς από διάφορα μέρη της Ευρώπης και καλύπτει το σύνολο του ηλικιακού εύρους από την πρωτοβάθμια έως τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και το Λύκειο.

Κατεβάστε όλα τα εγχειρίδια : Living Democracy Manuals

Διαβάστε Επίσης  Πλαίσιο αναγνώρισης από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. αλλοδαπών τίτλων σπουδών που αποκτήθηκαν με σπουδές εξ αποστάσεως

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!