Δωρεάν Εκπαιδευτικό Εργαστήριο στη Μεθοδολογία του Streetwork

Ο Σύλλογος Εθελοντών Υποστήριξης Ανηλίκων και Νέων Εντός#Εκτός, θα πραγματοποιήσει Εργαστήριο Δικτύωσης και Βασικής Εκπαίδευσης στη Μεθοδολογία του Streetwork την Πέμπτη 2 και Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Το Εργαστήριο απευθύνεται σε εθελοντές και ενδιαφερόμενους, που θέλουν να εξοικειωθούν με τις βασικές αρχές του Child Street Work και να διερευνήσουν τη δυνατότητα και ενδιαφέρον συμμετοχής τους, σε μελλοντικές δράσεις και πιλοτικές εφαρμογές street work, με στόχο την ενδυνάμωση δράσεων και πρωτοβουλιών προστασίας ανηλίκων και παιδιών σε κίνδυνο και σε κατάσταση δρόμου στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή στο Εκπαιδευτικό Εργαστήριο είναι δωρεάν και θα περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό μέρος, εκπαίδευσης στο πεδίο , ενώ θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Program Child Street Work Training Workshop

Η δήλωση συμμετοχής στο Εργαστήριο γίνεται με τη συμπλήρωση του συνημμένου Εντύπου συμμετοχής, το οποίο αφού συμπληρωθεί,  θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά  έως τις 16/10/2017 και ώρα 15.00 με email και Θέμα ” ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ STREETWORK WORKSHOP” στη διεύθυνση: elenipatila@entos-ektos.com. Θα ακολουθήσει συνέντευξη όλων των υποψηφίων που έχουν αποστείλει Έντυπο Συμμετοχής, εντός της ως άνω προθεσμίας.

Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου Children’s Bridges: Building Partnerships for Child Protection, με την υποστήριξη του προγράμματος  «Σημεία Στήριξης», το οποίο υλοποιείται με τη συνεργασία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Λάτση, του ΤΙΜΑ Κοινωφελούς Ιδρύματος, του Κοινωφελούς Οργανισμού Ηellenic Hope και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://www.entos-ektos.com/ind ex.php/2015-06-06-21-43-28/all programms_entos-ektos

Διαβάστε Επίσης  Εκπαίδευση & Πιστοποίηση SPSS - Νέα Τμήματα Δια ζώσης ή με Εξ'αποστάσεως Εκπαίδευση | Στατιστικές Αναφορές και Ανάλυση Δεδομένων

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!