Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: «Σεξουαλικότητα και Προσωπικές Σχέσεις για Άτομα στο Φάσμα του Αυτισμού. Στρατηγικές εκπαίδευσης για άτομα Χαμηλής, Μέσης και Υψηλής Λειτουργικότητας»

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, διοργανώνει Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για επαγγελματίες ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής με κλινική εμπειρία στις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος με θέμα: «Σεξουαλικότητα και Προσωπικές Σχέσεις για Άτομα στο Φάσμα του Αυτισμού. Στρατηγικές εκπαίδευσης για άτομα Χαμηλής, Μέσης και Υψηλής Λειτουργικότητας».
 
Το Πρόγραμμα στοχεύει στην εξοικείωση των συμμετεχόντων με το προφίλ του παιδιού / ενήλικα με διαταραχές αυτιστικού φάσματος, με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού σε θέματα σεξουαλικότητας και προσωπικών σχέσεων αναλόγως λειτουργικότητας, καθώς και με τις στρατηγικές εκπαίδευσης των ατόμων με ΔΑΦ στην διαχείριση των συγκεκριμένων δυσκολιών.

Τόπος:  Αθήνα, Αιόλου 72, Ομόνοια, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Taseis, 6ος όροφος
Χρόνος: Σάββατο 2/12/2017 & Κυριακή 3/12/2017
                  Σάββατο 13/1/2018 & Κυριακή 14/1/2018
Διάρκεια: 16 ώρες
Εγγραφές γίνονται δεκτές μέχρι τις 27/11/17.
Ειδικές τιμές: Για εγγραφές έως 10/11/2017, ομαδικές εγγραφές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες, ανέργους, εν ενεργεία εθελοντές του ΚΠΕ ή άλλων φορέων παροχής υπηρεσιών ΨΥ.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για διευκρινήσεις και εγγραφές : Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης, Κα Χούλη Παρασκευή, Τηλέφωνο:    210 – 5731581, 6984601372, Δευτέρα – Παρασκευή: 11:00-15:00, Ηλ. Ταχυδρομείο: p.chouli@gmail.com, tete@kpechios.gr

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες στο Ενημερωτικό Έντυπο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

 

Δελτίο Συμμετοχής

Δηλώσεις συμμετοχής- Εγγραφές :

Αποστολή του συμπληρωμένου δελτίου συμμετοχής στο Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης & Εκπαίδευσης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: tete@kpechios.gr ή με φαξ στο 2105789191, έως 27/11/2017

 

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου

Διαβάστε Επίσης  Σεμινάριο elearning «Η θεραπευτική σχέση του επαγγελματία ψυχικής υγείας με τους γονείς παιδιού στο φάσμα του αυτισμού»

Κράτα το

Κράτα το

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!