Διήμερο Αλληλεγγύης Δήμου Πετρούπολης

Παρασκευή 15 & Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ

Η Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων έχει συμπληρώσει περισσότερα από έξι χρόνια ουσιαστικής λειτουργίας. Στηρίζει περισσότερες από 500 οικογένειες και στηρίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της στις προσφορές των πολιτών, στις προσφορές των φορέων που δραστηριοποιούνται στην πόλη και σε προσφορές εταιριών τροφίμων.  

Ο Δήμος Πετρούπολης, συνεχίζοντας την προσπάθεια αυτή και με δεδομένο το συνεχώς αυξανόμενο αριθμό των ωφελούμενων του Προγράμματος Οικονομικής Ενίσχυσης, πραγματοποιεί την Παρασκευή 15 & το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου Διήμερο αλληλεγγύης και ζητά την πολύτιμη και αμερόληπτη βοήθειά των δημοτών για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους, που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για την διαβίωσή τους.

Η ανταπόκρισή στο κάλεσμά θα ανακουφίσει σημαντικά αρκετούς πολίτες και θα ανατροφοδοτήσει σε όλους, το αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και της αλληλεγγύης.

Δίνουμε χέρι βοήθειας στον συνάνθρωπό μας
Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας

Σημεία συλλογής τροφίμων (μακράς διάρκειας) :

  1. Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων & Ειδών Πρώτης Ανάγκης (25ης Μαρτίου 168, θερινός κιν/φος)
  2. Πλατεία «ΗΡΩ»
  3. Πλατεία Αγ. Τριάδας (παιδική χαρά)

Οι χώροι συλλογής θα λειτουργούν από τις 9.00 π.μ – 9 μ.μ

Διαβάστε Επίσης  Δυνατότητα συμμετοχής νέων ηλικίας 18-30 ετών σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα εθελοντισμού σε κοινωνικό συνεταιρισμό στην Ιταλία

Be the first to comment on "Διήμερο Αλληλεγγύης Δήμου Πετρούπολης"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!