Διαγωνισμός για 3 δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου “Το δικαίωμα του παιδιού στον σεβασμό” του Janusz Korczak από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Συνεχίζοντας τη δωροθεσία βιβλίων στους αναγνώστες του socialpolicy.gr, οι εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουν σε 3 από εσάς την έκδοση του βιβλίου του Janusz Korczak “Το δικαίωμα του παιδιού στον σεβασμό”. 

Το δοκίμιο που μεταφράζεται πρώτη φορά στα Ελληνικά, συμπυκνώνει και αποτυπώνει την κεντρική ιδέα ολόκληρου του έργου του συγγραφέα, ο οποίος θεωρείται σήμερα πρόδρομος της υπεράσπισης των δικαιωμάτων του παιδιού, καθώς οι πρωτοποριακές μέθοδοι διαπαιδαγώγησης που εφάρμοζε επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τη σύνταξη της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στη σελίδα μας στο facebook από σήμερα 3 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 10/11 στο facebook.

Για να λάβετε μέρος, αφήστε το μήνυμα σας κάτω από την σχετική φωτογραφία του διαγωνισμού και θα μπείτε αυτόματα στην κλήρωση. Οι νικητές που κατοικούν εντός Αθηνών θα μπορούν να παραλάβουν το αντίτυπο τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) ενώ για τους κατοίκους εκτός Αθηνών, οι εκδόσεις Μεταίχμιο θα αναλάβουν να το αποστείλουν με courier.

Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες!

 

-Αφιέρωμα στον Πολωνό πρωτοπόρο παιδαγωγό Janusz Korczak και το έργο του στον Πολυχώρο Μεταίχμιο-

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Πολωνίας στην Αθήνα, τον Συνήγορο του Παιδιού και το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, σας προσκαλούν σε ένα αφιέρωμα στον πολωνό πρωτοπόρο παιδαγωγό

JANUSZ KORCZAK

με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του
Το δικαίωμα του παιδιού στον σεβασμό
και την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017, στις 7:30 μ.μ.,
στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Διαβάστε Επίσης  Έκδοση νέου τόμου με τίτλο «Posthuman and Political Care Ethics for Reconfiguring Higher Education Pedagogies» με συν-επιμελητή τον Καθηγητή του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Μιχαλίνο Ζεμπύλα

Be the first to comment on "Διαγωνισμός για 3 δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου “Το δικαίωμα του παιδιού στον σεβασμό” του Janusz Korczak από τις εκδόσεις Μεταίχμιο"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!