Κύκλος διαλέξεων – σεμιναρίων: ”Αντιμέτωποι με τα προβλήματα μας: εμείς και οι άλλοι”

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης υλοποιεί για τρίτη (3η) συνεχή χρονιά ετήσιο κύκλο διαλέξεων – σεμιναρίων με τίτλο ”Αντιμέτωποι με τα προβλήματα μας: εμείς και οι άλλοι” με την επιστημονική επίβλεψη της κλινικής ψυχολόγου – ψυχαναλύτριας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, Αναστασίας Πιμπιλίδου, πτυχιούχου του Πανεπιστημίου Paris VII, η οποία εργάζεται ως θεραπεύτρια παιδιών και εφήβων στο παιδοψυχιατρικό τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί σε δεκατέσσερις (14) συναντήσεις που ξεκινούν το Δεκέμβριο του έτους  2017 και θα διαρκέσουν έως τον Ιούνιο του 2018.

Η πρώτη (1η) διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου με θέμα: “Η γέννηση μου, το όνομα μου, η χαρά και η ευθύνη των γονέων. Η βρεφική ηλικία θεμέλιος λίθος για μια ισορροπημένη ζωή.”

Ώρα προσέλευσης 18.00 μ.μ – Ώρα έναρξης 18.30 μ.μ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ στους εκπαιδευτικούς θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος του κύκλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον σύνδεσμο https://goo.gl/forms/4eZ9qvF7UwTDNFnD2

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού,  τηλ: 2313 318662 και 2313318663.

Διαβάστε Επίσης  «Εμψυχωτής Κοινότητας» 2ος κύκλος – Πρόγραμμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!