«Άγχος, Φοβίες, Πανικός» Ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι από το Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων | Kέντρο Παιδιού & Εφήβου

Οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα ταλαιπωρούνται από το καθημερινό άγχος της σύγχρονης ζωής στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στις αυξημένες προσωπικές, επαγγελματικές, οικονομικές και κοινωνικές απαιτήσεις. Κι ενώ το άγχος είναι ένα φυσιολογικό συναίσθημα που μας βοηθά να επιβιώσουμε και να προσαρμοστούμε στις σημαντικές αλλαγές της ζωής μας, σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα.

Τι είναι λοιπόν, το άγχος; Το άγχος μπορεί να είναι δημιουργικό; Πότε το άγχος γίνεται πρόβλημα; Ποιά είναι τα σημάδια του άγχους; Ποιός είναι ο μηχανισμός του άγχους; Πως μπορούμε να το διαχειριστούμε αποτελεσματικά;

Στο ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι θα γίνει μία προσπάθεια προσέγγισης και αναγνώρισης του τρόπου λειτουργίας μας απέναντι στο άγχος και ανάδυσης νέων πιο λειτουργικών τρόπων διαχείρισής του.

Δευτέρα 12/2/2018, Ώρα: 19.30-21.30

Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων, Εγκρεμού 30, Χίος

Συντονίστρια: Ιωάννα Λάτση, ψυχολόγος με εκπαίδευση στη γνωσιακή – συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία

 Κόστος συμμετοχής : 10 ευρώ

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής – Εγγραφές έως 07/02/2018.

Πληροφορίες : τηλ. 22710-20000(εσωτ.3), κ.Παλαιολόγου Δωροθέα.

 

Η παρακάτω δήλωση συμμετοχής μπορεί να κατατεθεί συμπληρωμένη στα γραφεία της δομής (Εγκρεμού 30, Χίος) ή να αποσταλεί με e-mail (tpsye@kpechios.gr) ή με fax (22710-21213).

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης  Πρόγραμμα "Ναυτίλος - Φιλοξενία το Σαββατοκύριακο για άτομα με ΔΑΦ" | «Ηλίανθος» του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου

Be the first to comment on "«Άγχος, Φοβίες, Πανικός» Ψυχοεκπαιδευτικό εργαστήρι από το Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων | Kέντρο Παιδιού & Εφήβου"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!