Δωρεάν μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας για άτομα που έχουν σχέση με τον τομέα της υγείας

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, δια του Τμήματος Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης, πρόκειται να πραγματοποιήσει, δωρεάν μαθήματα εκμάθησης  Αγγλικής Γλώσσας για άτομα που έχουν σχέση με τον τομέα της υγείας (επιπέδου Lower), διάρκειας 50 ωρών σε τρία τμήματα  ενηλίκων (25 ατόμων) στο Kέντρο Δια Βίου Μάθησης (Εγνατίας  132). 

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα  26 Φεβρουαρίου 2018  και τα μαθήματα θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 16.00-17.30μμ,  17.30-19.00μμ και 19.00-20.30μμ.

Η αίτηση συμμετοχής θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 05 Φεβρουαρίου 2018  και ώρα 09:00  ΕΔΩ

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των σπουδαστών, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων του τμήματος. Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν, το εκπαιδευτικό υλικό βαρύνει τους εκπαιδευόμενους. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να είναι κάτοικοι ή δημότες του Δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι εφ’ όσον επιλεγούν, θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν ότι είναι Δημότες Θεσσαλονίκης (πιστοποιητικό ατομικό ή οικογενειακής κατάστασης) ή κάτοικοι δήμου Θεσσαλονίκης (φωτοτυπία λογαριασμού κοινής ωφέλειας ή οτιδήποτε αποδεικνύει τον τόπο κατοικίας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα τους υποδειχθεί.

Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα εκμάθησης Αγγλικής γλώσσας που έχουν σχέση με την Υγεία  μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2313318662

Διαβάστε Επίσης  Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Coding For Girls”

Be the first to comment on "Δωρεάν μαθήματα Αγγλικής Γλώσσας για άτομα που έχουν σχέση με τον τομέα της υγείας"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!