Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Η αναγνώριση και διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής» | Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου – ΚΠΕ διοργανώνει το 1ο  Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Η αναγνώριση και διαχείριση προβλημάτων συμπεριφοράς σε περιβάλλον προσχολικής αγωγής».

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έχουν μία πρώτη γνωριμία και εξοικείωση με τις δυσκολίες συμπεριφοράς στις ηλικίες προσχολικής αγωγής και εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε πλαίσια που είναι επιθυμητή η γνώση αναγνώρισης και διαχείρισης τέτοιων δυσκολιών: Παιδαγωγοί, Νηπιαγωγοί,   φοιτητές/-τριες ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ προσχολικής αγωγής, Ψυχολόγοι, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Νοσηλευτές που εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε σχολικά πλαίσια προσχολικής αγωγής τυπικής ή ειδικής.

Το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις 3 & 4 Μαρτίου 2018, στους χώρους του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Χρυσολωρά 10-12, Περιστέρι και έχει συνολική διάρκεια 10 ώρες ( 8,5 ώρες θεωρητική εκπαίδευση και 1,5 ώρα πρακτική άσκηση)

Το Σεμινάριο στοχεύει στην γνωριμία και εξοικείωση των συμμετεχόντων με τα κλινικά χαρακτηριστικά των Διαταραχών Αυτιστικού Φάσματος, της Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας, τις συναισθηματικές δυσκολίες που προκύπτουν από άγχος ή και σοβαρά γεγονότα ζωής καθώς και την ανίχνευση αυτών των δυσκολιών αλλά και τρόπους διαχείρισης μέσα στην προσχολική τάξη.

Στο τέλος θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής.

Τόπος: Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, Χρυσολωρά 10-12, Περιστέρι, Αθήνα (πλησίον Μετρό Αγίου Αντωνίου)
Χρόνος: Σαββατοκύριακο, 3 και 4 Μαρτίου 2018
Διάρκεια: 10 ώρες, 8 1/2 ώρες Θεωρητική Εκπαίδευση, 1 1/2 ώρες Πρακτική άσκηση
Μέγιστος Αριθμός συμμετεχόντων: 20, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Εγγραφές δεκτές μέχρι: 1 Μαρτίου 2018

Για διευκρινίσεις και εγγραφές: Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης, Κυρία Χούλη Παρασκευή, Τηλέφωνο: 210-5731581, 6984601372, Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-15:00, Ηλ. Ταχυδρομείο: tete@kpechios.gr  ή στην ιστοσελίδα του Κέντρου Παιδιού & Εφήβου

Αναλυτικές Πληροφορίες στο Ενημερωτικό Έντυπο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η παρούσα δήλωση συμμετοχής αποστέλλεται συμπληρωμένη, με e-mail, στη διεύθυνση tete@kpechios.gr ή με fax στο 2105789191. Η δήλωση συνοδεύεται ή ακολουθείται από το αποδεικτικό κατάθεσης, καθώς και από τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της ανάλογης έκπτωσης, (ηλεκτρονικά ή με φαξ) προκειμένου να ισχύσει η εγγραφή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές θα γίνονται δεκτές ως τις 1 Μαρτίου 2018.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Διαβάστε Επίσης  Τετραετής Εκπαίδευση στη Συστημική Θεραπεία 2020 | Γίνετε Αναγνωρισμένοι Θεραπευτές από την ΕΣΥΘΕΠΑΣ και την EFTA

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!