Πρόγραμμα «Από το Α ως το Ω: Μια Ακαδημία για Γονείς» | Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων Και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΠΡΟΝΟΗ» Δήμου Κηφισιάς –ΟΚΑΝΑ

Το πρόγραμμα «Από το Α ως το Ω: Μια Ακαδημία για Γονείς» που υλοποιείται για πρώτη χρονιά φέτος στον Δήμο Κηφισιάς έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία. Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με εξειδικευμένη κατάρτιση, κύρος και εμπειρία από το χώρο της Υγείας.

Το πρόγραμμα το οποίο εποπτεύει και συντονίζει κεντρικά η “Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού” με Διευθύντρια την καθηγήτρια, κα Μαρία Τσολιά και Επ. Υπεύθυνη την επίκουρη καθηγήτρια, κα Άρτεμη Τσίτσικα υλοποιείται παράλληλα σε δέκα (10) περιοχές της Αττικής και για πρώτη φορά στα Ιωάννινα. 

Οι συναντήσεις για το Δήμο Κηφισιάς πραγματοποιούνται μια φορά τον μήνα στο Πολιτιστικό Κέντρο Της Νέας Ερυθραίας «ΒΙΛΑ ΚΩΝΣΤΑ», (Λουκή Ακρίτα 4 – Ν. Ερυθραία). Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26.2.18 και ώρα 18.00-19.30.                                                              

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων θα γίνονται στο τηλ 210-8082673, Δήλου 10, 14562 Κηφισιά και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: 

 e-mail:info@pronoi.org.gr , εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00

 

Κέντρο Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ»

 

Διαβάστε Επίσης  2η Εκδήλωση Παρουσίασης του έργου New Start | Υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για νέους με δυσκολίες

Be the first to comment on "Πρόγραμμα «Από το Α ως το Ω: Μια Ακαδημία για Γονείς» | Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων Και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΠΡΟΝΟΗ» Δήμου Κηφισιάς –ΟΚΑΝΑ"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!