«Το Μέλλον της Ευρώπης» | Εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών και της ΕΕΤΑΑ

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, θεσμικό όργανο εκπροσώπησης των Περιφερειών και των Δόμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα είναι ο επίσημος ομιλητής στην εκδήλωση, που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών και η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης συνδιοργανώνουν με κεντρικό θέμα «Το Μέλλον της Ευρώπης», την Πέμπτη, 1η Μαρτίου 2018, στην Αθήνα [Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 48)].

Η Εκδήλωση εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών “Προβληματισμός για την Ευρώπη”, με στόχο να προσφέρει στους πολίτες ένα βήμα για να παρουσιάσουν τις ιδέες, τις σκέψεις και τις απόψεις τους για το μέλλον της Ευρώπης. 

Για την εκδήλωση της 1ης Μαρτίου 2018, καθοριστικό ρόλο, ως προς τη θεματολογία, θα διαδραματίσει η συμμετοχή των τοπικών και περιφερειακών αρχών, ως άμεσων εκφραστών των τοπικών κοινωνιών και η αλληλεπίδραση τους με τους πανεπιστημιακούς φορείς και τις ομάδες νέων πολιτών.

Οι γλώσσες εργασίας της εκδήλωσης είναι ελληνική και γαλλική. Θα υπάρξει ταυτόχρονη διερμηνεία.

Παρακαλούμε όπως γνωστοποιήσετε τη συμμετοχή σας στη παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, όπου μπορείτε να υποβάλετε και ερωτήσεις και τοποθετήσεις σας προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, προκειμένου αυτές να συζητηθούν στην εκδήλωση:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbwqxzB6en-DSOqtD21hrqxmsU5tBEydVyU3KDQcwIZtkTEw/viewform

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!