«Ψυχο-συναισθηματική Ανάπτυξη Παιδιού» | Δωρεάν Σεμινάριο για γονείς

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, παιδιά και εφήβους του Μαζί για το Παιδί διοργανώνει  δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς με θέμα:

«Ψυχο-συναισθηματική Ανάπτυξη Παιδιού»
Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, 10.00-12.00

Ποια είναι τα στάδια βιολογικής και ψυχικής ανάπτυξης ενός παιδιού; Πώς επιδρά το οικογενειακό περιβάλλον στην ψυχο-συναισθηματική του ανάπτυξη;
Οι σχέσεις που βιώνουν τα παιδιά με σημαντικούς ενήλικες αλλά και με συνομηλίκους τόσο στο πλαίσιο της οικογένειας όσο και εκτός αυτής, στον παιδικό σταθμό, το νηπιαγωγείο, το σχολείο, έχουν καθοριστική επίδραση στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και στην κοινωνικο-συναισθηματική τους ανάπτυξη.

Στόχος του σεμιναρίου είναι, μέσα από τη συζήτηση, να αναγνωρίσουν και να εστιάσουν οι γονείς στο πώς μπορούν να ενισχύσουν τα παιδιά τους μέσα από την αλληλεπίδραση, ώστε να εξασφαλίσουν μία υγιή ψυχο-συναισθηματική ανάπτυξη.

Σκοπός της ομιλίας είναι η κατανόηση των αλλαγών που συμβαίνουν στο παιδί και η ενίσχυση του γονικού ρόλου στην επεξεργασία τους.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Εξασφαλίστε την συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την φόρμα ΕΔΩ

Πληροφορίες: στην Τηλεφωνική  Γραμμή 115 25  ή στο email: 11525@mazigiatopaidi.gr

Χώρος Διεξαγωγής: Αγίου Θωμά 14 (2ος όροφος), Αθήνα. ΧΑΡΤΗΣ

 

Διαβάστε Επίσης  Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης Κέντρου Παιδιού & Εφήβου | Εκπαιδευτική περίοδος 2020 – 2021

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!