Εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς ατόμων με ΔΑΦ «Σεξουαλικότητα και Προσωπικές Σχέσεις των ατόμων με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος»

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου – ΚΠΕ διοργανώνει το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για Γονείς με παιδιά στο φάσμα του αυτισμού με θέμα: «Σεξουαλικότητα και Προσωπικές Σχέσεις των ατόμων με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος».

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους γονείς παιδιών αλλά και τους συγγενείς ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και θέλουν να έχουν μία πρώτη γνωριμία και εξοικείωση με το προφίλ παιδιού με ΔΑΦ αναφορικά με ζητήματα σεξουαλικότητας.

Το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις 19 Απριλίου 2018, στους χώρους του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Χρυσολωρά 10-12, Περιστέρι και έχει συνολική διάρκεια 4 ωρών.

Το Σεμινάριο στοχεύει στην γνωριμία και εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις ιδιαιτερότητες των ατόμων με ΔΑΦ χαμηλής, μέσης και υψηλής λειτουργικότητας αναφορικά με ζητήματα σεξουαλικότητας. Θα δοθεί χρόνος επαρκής χρόνος για συζήτηση.

Τόπος: Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, Χρυσολωρά 10-12, Περιστέρι, Αθήνα (πλησίον Μετρό Αγίου Αντωνίου)
Χρόνος: Πέμπτη 19 Απριλίου 2018
Διάρκεια: 4 ώρες
Μέγιστος Αριθμός συμμετεχόντων: 20, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Εγγραφές δεκτές μέχρι: 16 Απριλίου 2018

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Για διευκρινίσεις και εγγραφές: Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης, Κυρία Χούλη Παρασκευή, Τηλέφωνο: 210-5731581, 6984601372, Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-15:00, Ηλ. Ταχυδρομείο: tete@kpechios.gr

Ενημερωθείτε αναλυτικά από το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

 

Διαβάστε Επίσης  Νέος κύκλος Εκπαίδευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία από το Κε.Σ.Με.Θ. Θεσσαλονίκης

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!