Ανοιχτή πρόσκληση σε ανέργους ηλικίας 30–60 ετών για συμμετοχή στην ομάδα του έργου BRAVE απευθύνει το ΚΜΟΠ

Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή στην ομάδα του έργου BRAVE που θα δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα απευθύνει το ΚΜΟΠ σε όλους τους άνεργους ηλικίας 30 – 60 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν το σχετικό ερωτηματολόγιο, με σκοπό να δηλώσουν συμμετοχή και για να συγκεντρωθούν οι απαραίτητες πληροφορίες για την βελτίωση του προγράμματος εκπαίδευσης των άνεργων ενηλίκων.

Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:

Ερωτηματολόγιο BRAVE


Το έργο BRAVE – Bricking Adult’s future via Empowerment στοχεύει στην ενδυνάμωση των ανέργων ενηλίκων ηλικίας 30-60 ετών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εξεύρεση νέας απασχόλησης, εξαιτίας των όλο και πιο εξειδικευμένων δεξιοτήτων που απαιτεί η αγορά εργασίας.

Μέσω του έργου BRAVE, θα αναπτυχθούν εναλλακτικές οδοί μάθησης για τους άνεργους ενήλικες, έτσι ώστε να επανεξετάσουν τις δυνατότητες τους και να συνειδητοποιήσουν τις δικές τους επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχους, ως μέσο επίτευξης της προσωπικής τους εξέλιξης.

Η πορεία της μάθησης θα επικεντρωθεί τόσο στις προσωπικές όσο και στις κοινωνικές και επιχειρηματικές δεξιότητες των συμμετεχόντων, προσαρμοσμένες στην αγορά εργασίας έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης.

Το έργο BRAVE χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ και θα διαρκέσει 2 χρόνια. Υλοποιείται σε 7 Ευρωπαϊκές χώρες από μια ομάδα έμπειρων οργανισμών με Συντονιστή το Fundatia Dezvoltare in Europa (Ρουμανία) ενώ συμμετέχουν επίσης οι: Stichting PRIME (Ολλανδία), ΚΜΟΠ (Ελλάδα), Social Innovation Fund (Λιθουανία), CARDET (Κύπρος), FYG Consultores (Ισπανία) και Zenit Formazione (Ιταλία).


Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τις δράσεις του, μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://kmop.gr/index.php/current/419-brave-bricking-adult%E2%80%99s-future-via-empowerment

https://www.facebook.com/Iliketobebrave/

Διαβάστε Επίσης  Πρόγραμμα ΑΘΗΝΑ – δωρεάν στέγαση για φοιτήτριες 2020-2021 | ΧΕΝ Ελλάδος

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!