Επιμορφωτικό πρόγραμμα Social Dynamo Απρίλιος 2018

Τον μήνα Απρίλιο, και σε αναμονή της έναρξης του επόμενου κύκλου, το Social Dynamo δίνει τον λόγο στις οργανώσεις για peer2peer learning! Εκτός από  την επιμόρφωση και επαγγελματική υποστήριξη που προσφέρει σε ΜΚΟ και άτυπες ομάδες, τo Social Dynamo  ενθαρρύνει τη μεταξύ τους δικτύωση και τις ανταλλαγές καλώς πρακτικών. Στο πλαίσιο αυτό, δύο από τις φιλοξενούμενες οργανώσεις του 2ου κύκλου φιλοξενίας, σας καλούν για να μοιραστούν μαζί σας τις δικές τους καλές πρακτικές.

Το πρόγραμμα του Απριλίου έχει ως εξής:

Τετάρτη 18 Απριλίου, 15.00 – 17.00: Το Social Dynamo σας περιμένει στα νέα του γραφεία στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων για να σας ξεναγήσει στους χώρους του και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας, ενόψει του 3ου κύκλου Φιλοξενίας και Ενδυνάμωσης του. Τη δημόσια πρόσκληση για τον 3ο κύκλο Φιλοξενίας και Ενδυνάμωσης μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ .
 

Τρίτη 24 Απριλίου, 17.00 – 19.00: Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα από το δικηγορικό γραφείο Vounatsos Attorneys. Οι συνεδρίες είναι μία ευγενική παραχώρηση των συνεργατών μας από το δικηγορικό γραφείο Vounatsos Attorneys προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών. Για πληροφορίες και ραντεβού δείτε ΕΔΩ.
 

Τετάρτη 25 Απριλίου, 17.00 – 20.00: Σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης «Αναπτυσσόμαστε προσωπικά, δουλεύουμε ομαδικά!», από το «Διαβάζω για τους Άλλους». Στόχος του σεμιναρίου η ενδυνάμωση των συμμετεχόντων όσον αφορά την αποτελεσματικότητά τους σε καθημερινό επίπεδο, τόσο κατά την εθελοντική τους δράση όσο και γενικότερα στη ζωή τους. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ.
 

Πέμπτη 26 Απριλίου, 17.00 – 19.00: Σεμινάριο «Ποιοτική Αξιολόγηση του κοινωνικού αντικτύπου», από την «Ετεροτοπία – Εταιρία Μουσειακού Θεάτρου». Το σεμινάριο προσεγγίζει πρακτικά και θεωρητικά την ποιοτική μεθοδολογία έρευνας, με σκοπό να μάθουμε να αξιοποιούμε τα σχετικά εργαλεία στη μέτρηση του αντικτύπου των κοινωνικών μας δράσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε ΕΔΩ.

Social Dynamo

Σεράφειο Συγκρότημα

Πειραιώς 121 και Πέτρου Ράλλη

11854 Αθήνα

Τηλ. +30 210 3428087

socialdynamo@bodossaki.gr

www.socialdynamo.gr

www.bodossaki.gr

 

Διαβάστε Επίσης  2o webinar του KΕΘΕΑ με θέμα «Φυλακές και απεξάρτηση»

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!