Πρόχειρος Διαγωνισμός για την Ανάθεση δημιουργίας διαδικτυακού συστήματος καταγραφής και παρακολούθησης ενεργειών νομικής και ψυχοκοινωνικής στήριξης του ΚΣΠM-ERP

 

Παράταση Υποβολής Προσφορών στο πλαίσιο διενέργειας Πρόχειρου Διαγωνισμού (Α.Π. 66/30-3-2018) για την Ανάθεση της δημιουργίας διαδικτυακού συστήματος καταγραφής και παρακολούθησης ενεργειών νομικής και ψυχοκοινωνικής στήριξης του ΚΣΠM-ERP.

Σε συνέχεια της προκήρυξης με Α.Π.66/30-3-2018 που αφορά στην ανάθεση της δημιουργίας διαδικτυακού συστήματος καταγραφής και παρακολούθησης ενεργειών νομικής και ψυχοκοινωνικής στήριξης του ΚΣΠΜ-ERP ανακοινώνεται η παράταση της προθεσμίας υποβολής προσφορών μέχρι και την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 και ώρα 12:00. Το άνοιγμα των φακέλων και η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει την ως άνω ημερομηνία αμέσως μετά το πέρας της προθεσμίας. Κατά τα λοιπά, ισχύουν οι όροι και προϋποθέσεις της προκήρυξης 66/30-3-2018 βρίσκεται αναρτημένη στο διαδικτυακό τόπο: 

http://www.ecclesia.gr/greek/koinonia/kspm_docs/database_30032018.pdf

 

Πληροφορίες: Δέσποινα Γεωργιάδου 210 72 72 270

Διαβάστε Επίσης  Κοινωνικός Λειτουργός | Θεσσαλονίκη στο Χαμόγελο του Παιδιού

Be the first to comment on "Πρόχειρος Διαγωνισμός για την Ανάθεση δημιουργίας διαδικτυακού συστήματος καταγραφής και παρακολούθησης ενεργειών νομικής και ψυχοκοινωνικής στήριξης του ΚΣΠM-ERP"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!