Αφηγητές παραμυθιών ζητούνται από τη We Need Books και το Ελληνικό Φόρουμ Προσφύγων

 

 

Η Αθήνα είναι Παγκόσμια Πρωτεύουσα του Βιβλίου για το 2018 και η οργάνωση We Need Books, σε συνεργασία µε το Ελληνικό Φόρουµ Προσφύγων, διοργανώνει σειρά αφηγήσεων παραμυθιών σε αραβικά, φαρσί, ουρντού, αγγλικά και γαλλικά, σε παιδιά 5-11 ετών.

Οι αφηγήσεις θα γίνονται το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα, για 10 μήνες, ξεκινώντας από τις 30 Ιουνίου. Θα γίνονται σε όμορφους χώρους σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και σε χώρους εύκολα προσβάσιμους σε πρόσφυγες και μετανάστες και θα συνοδεύονται από εκπαιδευτικές δραστηριότητες, προβολές ή μουσική και θα διαρκούν περίπου δύο ώρες.

Αν κάποια από τις παραπάνω γλώσσες είναι η μητρική σας, αν έχετε επικοινωνιακή ικανότητα στα Ελληνικά ή τα Αγγλικά και είστε πρόθυμοι/ες να µας πείτε ένα από τα παραμύθια που έχουμε επιλέξει, στείλτε µας ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα μαζί µε τους λόγους που σας κάνουν τον/την κατάλληλο/η παραμυθά στο info@weneedbooks.org μέχρι την 1η Ιουνίου.

 

Για τον παραμυθά/παραμυθού µας προβλέπεται εκπαίδευση στην αφήγηση, αποζημίωση κατ’αποκοπή και κάλυψη των εξόδων μεταφοράς από και προς το σημείο της εκδήλωσης

 

Διαβάστε Επίσης  Η κουλτούρα της στέγασης στους/στις πρόσφυγες: τα αγκάθια της μετάβασης από το καθεστώς της «προστασίας» στην «αυτονομία»

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!