Βιωματικό Σεμινάριο Απεξάρτησης από το Κάπνισμα

Η άερτον διοργανώνει ένα νέο βιωματικό σεμινάριο το Σάββατο 19/5, με στόχο την ενημέρωση των καπνιστών σχετικά με το πρόγραμμα απεξάρτησης από το κάπνισμα.

Έχοντας πραγματοποιήσει πολλούς επιτυχημένους κύκλους συναντήσεων, με το συντριπτικό ποσοστό του 86% των συμμετεχόντων να παραμένουν καθαροί από το τσιγάρο έως και δύο χρόνια μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, η Άερτον προσφέρει τη μοναδική μέθοδο απεξάρτησης από το κάπνισμα μέσω του ψυχοδράματος. Η διαφορά από άλλα προγράμματα διακοπής καπνίσματος είναι ότι στο πρόγραμμα της άερτον στόχος δεν είναι απλά η αλλαγή της συμπεριφοράς του ατόμου, αλλά η απεξάρτηση. Εδώ, στόχος είναι “το σπάσιμο” του μηχανισμού της εξάρτησης, που κρατάει δέσμιο το άτομο.

Βασικό εργαλείο του προγράμματος είναι το ψυχόδραμα, μια ομαδική βιωματική προσέγγιση. Χρησιμοποιείται ευρέως σε προγράμματα απεξάρτησης από ουσίες, με μεγάλη αποτελεσματικότητα. Μέσα από την δράση και το παιχνίδι, τα μέλη θα διερευνήσουν το ρόλο του καπνίσματος στη ζωή τους και θα ενδυναμώσουν το εσωτερικό τους κίνητρο για αλλαγή.

Η διάρκεια του βιωματικού σεμιναρίου θα είναι δύο (2) ώρες και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου στις 12:00 μ.μ. στον χώρο της άερτον (Τσόχα 23, Αμπελόκηποι).

Κόστος συμμετοχής: 10€

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλωσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 2107229567 ή στο info@aerton.gr.

 

Διαβάστε Επίσης  Ανοικτό διαδικτυακό σεμινάριο «Ψυχική υγεία, ποιότητα σχέσεων και οριοθέτηση» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Be the first to comment on "Βιωματικό Σεμινάριο Απεξάρτησης από το Κάπνισμα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!