Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Εκμάθηση Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας επιπέδου 3ου κύκλου” | Πρόγραμμα 240 ωρών

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δία Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλωσορίζει σε ένα ακόμα εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης.

Το πρόγραμμα «Εκμάθηση Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας επιπέδου 3ου κύκλου» έχει διάρκεια 5 μήνες και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων αιχμής, προσφέροντας θεωρητικές γνώσεις και εστιασμένες πρακτικές δεξιότητες στους επιμορφούμενους. Η επιτυχής ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οδηγεί στη λήψη Πιστοποιητικού Παρακολούθησης εκμάθησης Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας επιπέδου 3ου κύκλου από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • απόφοιτους δεύτερου κύκλου εκμάθησης της ΕΝΛ
  • σε απόφοιτους ΑΕΙ & ΤΕΙ, σε φοιτητές
  • άτομα με προβλήματα ακοής & συγγενείς αυτών καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συνεχίσει τη σπουδή της Ε.Ν.Γ.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκμάθηση Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας επιπέδου 3ου κύκλου» αποσκοπεί στη κάλυψη του 3ου κύκλου εκμάθησης της ΕΝΓ με τους καταρτιζόμενους να εξοικειώνονται στα συνηθέστερα γραμματικά φαινόμενα της ΕΝΓ, στην εκμάθηση καθημερινού λεξιλoγίου, την κατανόηση περισσότερων περίπλοκων αφηγήσεων καθώς και στην παραγωγή πλήρους περιγραφικού και αφηγηματικού λόγου στην ΕΝΓ ως προς την ταχύτητα και ευστοχία εκφράσεων.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Επιμόρφωση

Το πρόγραμμα στηρίζεται στις αρχές και τις διαδικασίες της μικτής μορφής προγραμμάτων εξειδίκευσης και δία βίου μάθησης, καθώς περιλαμβάνει

  • Δια ζώσης συναντήσεις εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων για όσους από τους καταρτιζόμενους διαμένουν στη Θεσσαλία.
  • Εξ’ απ’ αποστάσεως για όσους αδυνατούν να παρευρίσκονται με φυσική παρουσία.
  • Υβριδική (μικτή μέθοδος) με το βέλτιστο εφικτό συνδυασμό των ανωτέρω.

Τα δια ζώσης μαθήματα του προγράμματος πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο.

Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 5 μήνες και παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα γνωστικά αντικείμενα που καλύπτει:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

Πρακτική

Το χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι οι επάλληλες φάσεις πρακτικής άσκησης, με τη χορήγηση ασκήσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Η εποπτεία γίνεται τόσο με τις εξ αποστάσεως διαδικασίες, όσο και κατά τις δια ζώσης συναντήσεις.

Εγγραφές

Βρείτε εδώ όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εγγραφή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εκμάθηση Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας επιπέδου 3ου κύκλου» και συμπληρώστε online την αίτηση σας.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κόστος Συμμετοχής

Το συνολικό κόστος συμμετοχής, το οποίο καλύπτει το σύνολο της εκπαίδευσης για την απόκτηση της Βεβαίωσης Παρακολούθησης, ανέρχεται στα 400€.

Οι εκπτωτικές κατηγορίες αναγράφονται αναλυτικά στο ενημερωτικό οδηγό.

Σημαντικές Ημερομηνίες

Περίοδος Εγγραφών

21 Μαΐου έως 22 Ιουνίου 2018

Έναρξη επιμόρφωσης

2 Ιουλίου 2018

Επιστημονικοί Συνεργάτες

Την επιστημονική εποπτεία του προγράμματος, έχει η Επίκουρος Καθηγήτρια κ. Γαλήνη Σαπουντζάκη, λέκτορας στο Π.Τ.Ε.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η επιστημονική ομάδα του εκπαιδευτικού προγράμματος απαρτίζεται από μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας καθώς και από εξωτερικούς συνεργάτες με εξειδίκευση στα θέματα που αναπτύσσονται στο πρόγραμμα.
 
Η επιμόρφωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη συμβούλων επιμόρφωσης και των υπηρεσιών υποστήριξης του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, υπό την εποπτεία του Επιστημονικού Υπευθύνου του εκπαιδευτικού προγράμματος.

 

Διαβάστε Επίσης  Πιστοποίηση Πληροφορικής (ΑΣΕΠ-ΕΟΠΠΕΠ)| Νέα Τμήματα Σεπτεμβρίου με φυσική παρουσία καθηγητή, live ή/και elearning

Be the first to comment on "Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Εκμάθηση Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας επιπέδου 3ου κύκλου” | Πρόγραμμα 240 ωρών"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


error: Content is protected !!