Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Το Δημοτικό Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επαναλειτουργεί σε νέο χώρο, με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό και για περισσότερες ημέρες μέσα στην εβδομάδα. Τέσσερις εθελοντές οδοντίατροι της πόλης θα προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου αλλά και βασικών επεμβάσεων στους Ηρακλειώτες, μέλη των οικονομικά ευπαθών ομάδων πληθυσμού, διευρύνοντας έτσι την κοινωνική δράση του Δήμου. 

Το Δημοτικό Οδοντιατρείο λειτουργεί πλέον, μαζί με τα υπόλοιπα Δημοτικά Ιατρεία και το Δημοτικό Οφθαλμιατρείο*, στον 2ο όροφο του δημαρχείου της πόλης (Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρ. Αντύπα).

*Νέοι ιατροί στα Δημοτικά Ιατρεία Ηρακλείου Αττικής 

Δύο ακόμα εθελοντές γιατροί προστίθενται στο δυναμικό των Δημοτικών Ιατρείων Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια που κάνει ο Δήμος για να παρέχει, όσο το δυνατό, πληρέστερες υπηρεσίες πρόνοιας προς τους πολίτες, κυρίως τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Ο οφθαλμίατρος Δημήτρης Μπούζιος, πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Σάσαρι Σαρδηνίας, γίνεται ο τρίτος γιατρός που θα προσφέρει αρωγή στο δημοτικό οφθαλμιατρείο και θα δέχεται κάθε Δευτέρα μεσημέρι 12.30 με 14.30, ενώ η ψυχολόγος Μαρία Ιωάννου, πτυχιούχος τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού  Πανεπιστημίου Αθηνών, θα δέχεται κάθε Δευτέρα το πρωί 09.00 με 12.00.

Τηλέφωνο για πληροφορίες και ραντεβού στα 2132000187 (οφθαλμίατρος) 2132000196 (ψυχολόγος).

Όσοι θέλουν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του θα πρέπει, πρωτίστως, να κλείσουν ραντεβού στα γραφεία του ΚΕΠ Υγείας και των Δημοτικών Ιατρείων ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 213-2000274 & 187-196, Δευτέρα ως Παρασκευή, ώρες 09.00-14.00.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ορίζονται με βάση τα κοινωνικο-οικονομικά στοιχεία διαβίωσης, τα οποία θα αποδεικνύονται με την προσκόμιση δικαιολογητικών: ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας στο Ηράκλειο Αττικής και εκκαθαριστικό σημείωμα τελευταίου οικονομικού έτους.

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!