Παρουσίαση του βιβλίου των Deepak Chopra και Μηνά Καφάτου “Είσαι το Σύμπαν”

Οι εκδόσεις Π. Ασημάκης παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ το βιβλίο των Deepak Chopra και Μηνά Καφάτου, Είσαι το Σύμπαν.

O γιατρός Deepak Chopra και ο κβαντικός φυσικός και κοσμολόγος Δρ Μηνάς Καφάτος αποκαλύπτουν ένα μυστικό που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας: κατοικούμε σε ένα ενσυνείδητο σύμπαν, ένα σύμπαν που αποκρίνεται στο πώς σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε. Και αυτό το ανθρώπινο σύμπαν είναι το αληθινό σύμπαν, το μόνο που έχουμε.

«Σ’ αυτό το ενδιαφέρον βιβλίο, ένας αστροφυσικός συνεργάζεται με μοναδικό τρόπο με έναν γιατρό. Παρουσιάζουν μια καινοφανή και, θα μπορούσα να πω, επαναστατική ‘ιδεολογική δομή’ που πρέπει να μας κάνει όλους να αναθεωρήσουμε τις ιδέες μας σχετικά με τη θέση μας στο σύμπαν. Θα ‘ταρακουνήσει’ τα λιμνάζοντα ύδατα στις κοντόφθαλμες πεποιθήσεις πολλών. Θα μας κάνει επίσης να σκεφτούμε και να αναρωτηθούμε γύρω από την αληθινή μας σχέση με το σύμπαν».

Κανάρης Τσίγκανος – Διευθυντής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών· καθηγητής αστροφυσικής, αστρονομίας και μηχανικής στη σχολή Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Λίγα λόγια για τον Μηνά Καφάτο:

Ο Δρ. Μηνάς Κ. Καφάτος είναι καθηγητής στην έδρα Υπολογιστικής Φυσικής Fletcher Jones και διευθυντής του Κέντρου Μοντελοποίησης Γήινων Συστημάτων και Παρατηρήσεων του Πανεπιστημίου Chapman, εξέχων επισκέπτης καθηγητής στο Τμήμα Περιβαλλοντικών Επιστημών και Οικολογικής Μηχανικής, καθώς και σύμβουλος στο ΒΚ21 Plus Eco-Leader του Εκπαιδευτικού Κέντρου του Πανεπιστημίου της Κορέας, συνεργαζόμενος ερευνητής στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και εκτελεστικός διευθυντής του Ιδρύματος  Nalanda για Σπουδές και Έρευνες Συνειδητότητας. Είναι κβαντικός φυσικός, κοσμολόγος, ερευνητής κλιματικών αλλαγών και εργάζεται επισταμένως στον τομέα της Συνειδητότητας. Έχει συγγράψει περισσότερα από 315 άρθρα και είναι συγγραφέας ή επιμελητής 17 βιβλίων. Το Είσαι το Σύμπαν, που έχει συγγράψει από κοινού με τον Deepak Chopra, είναι το πιο πρόσφατο βιβλίο του.

 

Διαβάστε Επίσης  Νέος συλλογικός τόμος Intermediate Language Varieties: Koinai and regional standards in Europe με συνεπιμελήτρια την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΑΠΚΥ Σταυρούλα Τσιπλάκου

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!