Ημερίδα για τη Διαχείριση Προσωπικού & Ηλικιακή Διαφορετικότητα στην Εργασία: Ευκαιρίες και Προκλήσεις για HR Managers

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 

Σεράφειο του δήμου Αθηναίων, Athens Digital Lab, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, Αθήνα

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου HR4AD, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+. Συντονιστής του έργου είναι η EXELIA, η οποία σχεδιάζει και διαχειρίζεται προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης που αφορούν στην ανάπτυξη καινοτόμων παιδαγωγικών μεθοδολογιών και επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Η ημερίδα του HR4AD απευθύνεται σε υπεύθυνους διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, σπουδαστές, εκπροσώπους επαγγελματικής εκπαίδευσης, εργασιακούς συμβούλους, εκπροσώπους συνδέσμων ανθρωπίνου δυναμικού, όπως και οποιονδήποτε άλλο επιθυμεί να ενημερωθεί για την διαχείριση της ηλικιακής διαφορετικότητας στον χώρο εργασίας. 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Στην ημερίδα θα συζητηθούν θέματα διαχείρισης ηλικιακής διαφορετικότητας στους χώρους εργασίας και θα ακολουθήσει παρουσίαση των εκπαιδευτικών υλικών που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του έργου HR4AD, τα οποία θα είναι ελεύθερα διαθέσιμα μετά την ολοκλήρωση του.

Για να εξασφαλίσετε τη δωρεάν συμμετοχή σας στην ημερίδα και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους ομιλητές, επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Διαχείριση Προσωπικού & Ηλικιακή Διαφορετικότητα στην Εργασία: Ευκαιρίες και Προκλήσεις για HR Managers

Διαβάστε Επίσης  Επέκταση του Προγράμματος "Στέγαση και Εργασία για τους άστεγους"

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!